Nordre Aker Budstikke

Familieforestilling til inntekt for TV-aksjonen

TV-aksjonen 2017 til inntekt for UNICEF. Foto: UTLÅNT

Nordberg menighet og Sogn Frivilligentral går sammen for å støtte UNICEF.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.10.2017 kl 13:34

NORDBERG: Årets TV-aksjon på NRK er søndag 22. oktober, og er til intekt for UNICEF.

Det markeres i Nordberg kirke torsdag 19. oktober, fra klokken 17.

Liberman produksjoner opptrer med forestillingen «Det var en gang», basert på eventyr fra H.C. Andersens magiske verden. Terje Tylden synger, og kanskje blir det også opptredener fra skolene i nabolaget.

Forestillingen starter klokken 17.30, men allerede fra klokken 17 selges pølser i kirkestuen. Forestillingen koster 120 kroner for voksne og 60 for barn, og går til årets TV-aksjon.

MER TV-AKSJON: Blindern-barn bygger skole i koding – for TV-aksjonen

Om forestillingen

«Det var en gang»: Lotte og Elias går i samme barnehage, men i ulike avdelinger. Vi blir med på deres reise gjennom lek og sang, hvor de besøker H.C. Andersens eventyrlige rike og vi stifter bekjentskap med historiene om Den stygge andungen, Den standhaftige tinnsoldat, Prinsessen på erten og En fjær blir til fem høns.

Liberman produksjoner. Foto: UTLÅNT

Gitarist og låtskriver Terje Tylden har utviklet sin musikk gjennom et mangfold av talenter helt tilbake til sine barndoms-år i Risørs skjærgård. Musikken han presenterer i dag er sterk og melodiøs gitarpop, både vakkert, røft og engasjerende. Mange artister har hentet Terjes touch på sine utgivelser det siste tiåret, og høsten 2016 slapp han sin første singel «TED». Terje Tylden er en voksen musiker med et sterkt engasjement for en rettferdig og god verden, noe som gjenspeiles i både sterke tekster og musikalske valg.

LES OGSÅ: Så mye samlet vi inn til TV-aksjonen i Nordre Aker i 2016


LES OGSÅ: Er du ung og talentfull? Nå kan du vinne 20.000 kroner – Talentkonsert i Nordberg kirke

LES OGSÅ: Kjenner du en som er mellom 11 og 16 år, og som liker å danse? Da må de se dette!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...