Nordre Aker Budstikke

Fortsetter de å levere?

Karin Svihus og Lasse Lilleng på Fagerbergrevyen 2016. Lilleng spiller også i 2017. Foto: MAGNE MELLEM ENOKSEN

Skolerevyen på Blindern videregående skole har imponert i sine første to leveår. Torsdag får vi svaret på om den tredje varianten, med nytt navn, svarer til forventningene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.01.2017 kl 20:12

SOGN/ULLEVÅL: Klokken 19.00 5. januar er det premiere på Blindernrevyen 2017 «Fleip eller fakta?».

Den spilles hver dag til og med 14. januar. Nordre Aker Budstikke anmelder premiereforestillingen

Fra Fagerberg til Blindern

Lasse Lilleng spilte i Fagerbergrevyen 2016, og blir å se i Blindernrevyen 2015 i perioden 5.-14. januar. Foto: MAGNE MELLEM ENOKSEN

Etter to år som Fagerbergrevyen, med referansen til de to skolene Fagerborg og Berg som ble slått sammen til Blindern vgs. i 2014, har revyen tatt den nye skolens navn, slik Nordre Aker Budstikke nylig kunne fortelle.

– Det er jo ikke naturlig at revyen heter noe annet enn skolen, sier revysjef Peder Skjelbred, som representerer det første avgangskullet som har gått tre år på skolen i Sognsveien 80.

Fagerberg imponerte

Philip Bjørne slet med å få med seg Karin Svihus og Alva Ravn på ball i 2016. Bjørne er også med i 2017.

For som Fagerbergrevyen imponerte revyensemblet. I 2015 fikk revyen terningkast 6, og i 2016 innkasserte den en 5-er på terningen fra denne avisen.

Begge årene har revyen hatt fulle hus, noe som er viktig også for 2017-utgaven, som har omlag en halv million kroner i budsjett.

Se videoklipp fra 2016-revyen her!

Frir til nærmiljøet

SE REVY! Revysjefene Peder Skjelbred, Eilert Reine Assmann, Aurora Utti og Ola Tenge vil se deg blant publikum på Blindernrevyen fra 5. januar. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– Anmeldelsene er viktige, men vi lager jo ikke revy for anmeldelderne. Det er meningen til én person. Det er ikke bare én person som ser revyen, så terningkastet er ikke det eneste målet. Det viktigste er at publikum, elever, venner og familie, har det gøy når de ser revyen, sier Peder, som har én klar oppfordring til folk i lokalmiljøet:

– Se revyen! Er du familiefar på Nordberg og vil støtte lokal ungdomskultur, så kommer du hit og ser Blindernrevyen – det er vi som er bydelens skolerevy. Og det er ikke snakk om veldedighet, du får en skikkelig morsom og underholdende kveld!

Les forhåndssaken om Blindernrevyen: Endelig er det bare Blinderns skolerevy!

Revytid

Revysesongen i Oslo er nå virkelig i gang. 3. januar hadde OHG-revyen premiere på Oslo Handelsgym, og 4. januar er det Fossrevyens tur. Blindern er årets tredje skolerevy ut, samme dag som Edvard Much-revyen. Les anmeldelesen av Blindernrevyen på nab.no fredag morgen!

Nordre Akers andre skolerevy, Nydalenrevyen, er premiereklar først 3. mars.

Årets skolerevyer i Oslo:

 • Oslo Handelsgym 3. januar
 • Foss 4. januar
 • Edvard Munch 5. januar
 • Blindern 5. januar
 • Oslo by steinerskole 6. januar
 • Nissen 6. januar
 • Kongshavn 7. januar
 • Ullern 12. januar
 • Lambertseter 1. mars
 • Elvebakken 1. mars
 • Nydalen 3. mars
 • Ulsrud 12. mars (usikker)


Les de tidligere anmeldelsene fra Blindern her:

Se også anmeldelse fra de siste Nydalenrevyene:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...