Nordre Aker Budstikke

Fra Rybak til lokal korsang

Abelkoret byr på en av mange julekonserter i Nordre Aker de kommende ukene. Foto: PRIVAT

Vil du høre vakker julemusikk? Her er oversikten over julekonserter i Nordre Aker i ukene frem mot jul.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.12.2016 kl 09:36

NORDRE AKER: Julekonsertsesongen er allerede i gang!

Flere konserter er unnagjort. Du kan lese om Nordre Aker musikk- og kulturutvalgs talent- og julekonsert i Nordberg kirke, der Nordre Aker talentpris på 20.000 kroner ble delt ut til to unge musikalske talenter fra bydelen her. Og om konserten Vår Jul, med Maria Arredondo, Torstein Sødal og Martin Halla, der også prisen for Årets ildsjel og medmenneske i Nordre Aker 2016 ble delt ut av Nordre Aker Budstikke og Storo Storsenter, her.

Under følger en oversikt over konsertene som kommer i ukene fremover. Har vi glemt noe? Send oss et tips til tips@nab.no. God jul!

Bakkehaugen kirke

Carl Grøndahls vei 27

 • Desembertoner: Julekonsert med Damekoret Drops

Når: 7. desember klokken 19.00
Billetter: Kr. 150, familierabatt kr. 100 pr. billett. Ta med kontanter!
Medvirkende: Damekoret Drops, med dirigent Marianne Skui
Om konserten: Damekoret Drops kan også i år by på julekonsert i Bakkehaugen kirke på Tåsen. Det blir en stemningsfull førjulskveld med en blanding av tradisjonelle og nyere julesanger og salmer. På programmet står bla: Jolevise, Det hev ei Rose sprunge, Jul, jul, strålende jul, Stille natt, Kling no klokka og Mitt hjerte alltid vanker. Drops består av ca. 20 glade amatører fra Nordberg, Sogn, Tåsen, Korsvoll og omegn, anført av vår dyktige dirigent Marianne Skui. På konserten har vi dessuten med vår faste pianist Marius Løkse, han vil også spille fløyte. Etter konserten blir det kaffe, kaker, frukt og mineralvann.
Arrangementet på Facebook.

 • Julekonsert med B'Chili og gjesteartister

Når: 8. desember klokken 20.00
Billetter: Kr. 200
Medvirkende: Koret B'Chili, dirigent: Hildegunn Coucheron
Om konserten: Vi gleder oss til å dele årets julesanger med dere, på NYTT sted, med NY dirigent og kraftfull gjesteopptreden. Hildegunn Coucheron tok over direksjonspinnen i august og har vist at det faktisk går an å hoppe etter Wirkola! Hun er for mange kjent gjennom trioene Opera i Tiden og Søstre i Ånden, men har en lang og bred sangkarriere bak seg. Et bidrag av inntektene gis til innkjøp av julegaver til ungdom i regi av Fattighuset. Velkommen til jul på Tåsen og Bakkehaugen!
Arrangementet på Facebook.

 • Desembernatt – klassisk julekonsert

Når: 10. desember klokken 19.00.
Billetter: 200 kr. voksen, 100 kr. student​
Medvirkende: Ingvild Gomnæs Loen, sopran, Miriam Alexandra Hoff, mezzosopran, Marius Grønsdal, tenor, Eilert Taugbøl Hasseldal, baryton, Andreas Løken Taklo, klaver, Sarah-Erin Bye, fiolin.
Om konserten: Seks klassisk utdannede sangere og musikere arrangerer konserten Desembernatt for fjerde gang – den tredje gangen i Bakkehaugen kirke. Utøverne bak Desembernatt møttes da de studerte på Barratt Due musikkinstitutt i Oslo. Konserten har et variert program med utgangspunkt i den klassiske julemusikken og kjente julesanger.

– I år ønsker vi spesielt å invitere publikum fra lokalområdet til en stemningsfull og intim konsert i den flotte og særegne kirken. En av konsertens medvirkende, baryton Eilert Hasseldal, er også fra Berg i Nordre Aker. Bakkehaugen er en spesiell skatt blant Oslos kirkebygg og en institusjon nærmiljøet har kjempet mye for å få beholde, forteller arrangørene.
Arrangementet på Facebook.

 • Abelkorets julekonsert

Når: 15. desember klokken 18.00.
Billetter: Gratis inngang.
Om konserten: Nyt Mozart, Haendel og friske julesanger fremført av ditt lokale kor!
Arrangementet på Facebook.[/url

Grefsen kirke

Glads vei 45

 • Julekonsert med damekoret Evas Epler

Når: 4. desember klokken 18.00.
Om konserten: Damekoret 'Evas epler' synger A ceremony of Carols av Benjamin Britten og andre fine julesanger. Dirigent Erlend Fagertun.
Medvirkende: Harpist Birgitte Volan Håvik.
[url=https://www.facebook.com/events/1600523760242652/]Arrangementet på Facebook.

 • Stille natt, hellige natt

Når: 7. desember klokken 17.30.
Medvirkende: Alexander Rybak, Maria Haukaas Mittet, Marian Aas Hansen, Hans Petter Moen og Rune Larsen sammen med musikerne Jon-Willy Rydningen og Olav Torget.
Turneen på Facebook.

 • Nordre Aker musikk og kulturutvalg sin julekonsert

Når: 11. desember klokken 18.00

 • Kor 21

Når: 18. desember klokken 18.00.

Nordberg kirke

Kringsjågrenda 1

 • Nordberg strykeorkester - julekonsert

Når: 5. desember klokken 18.00

 • Nordbergkorets julekonsert

Når: Onsdag 7. desember klokken 19.00
Billetter: 100 kroner
Om konserten: Kom i julestemning med 60 glade sangere fra nærmiljøet.
Medvirkende: Nordbergkoret med dirigent Victoria Cecilie Jakhelln. Gjesteartistene Anne Vada og Paul-Ottar Haga. På piano er Natasja Rybak, bass Ares Avierinos og trombone med Einar Bruneau.
Les mer om konserten her!

Vestre Aker kirke

Ullevålsveien 117

 • Hellige natt: Julekonsert med Vestre Aker kammerkor og solister under ledelse av Karstein Ærø

Når: 10. og 11. desember klokken 19.00
Billetter: Voksne kr. 225, barn under 16 år: 150.
Medvirkende: Vestre Aker kammerkor, dirigent: Karstein Ærø. Sopran: Tone E. Braaten. Orgel: Petter Amundsen.
Om konserten: Vestre Aker kammerkor har gleden av å invitere til vår tradisjonelle julekonsert: Hellige Natt. Som tidligere presenterer vi flere av de gode, gamle norske julesangene ispedd klassiske juleperler og engelske Christmas Carols.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...