Gale menn og 
jenter med

Gale menn og jenter med "Fiasko"

Publisert: - Oppdatert: 19.12.2005 kl 12:00

Nå er den her, CD-en med låter av flere av bandene på Trikkehallen.

Snekker Andersen og julenissen trives på nytt sted

Snekker Andersen og julenissen trives på nytt sted

Publisert: - Oppdatert: 19.12.2005 kl 12:01

Oslo Nye Dukketeater flyttet på seg i 2002. Etter rundt 30 år med base i Bymuseet i Frognerparken gikk ferden til Trikkestallen på Torshov.

På tur til markas største juletre

På tur til markas største juletre

Publisert: - Oppdatert: 19.12.2005 kl 12:00

Tryvannsgranen vil nok noen tenke, og med sine drøye 35 meter er den en verdig julegran, men skal vi besøke den største i Marka, må vi lenger inn.

Nic Waal – barne- og ungdomspsykiatriens pionér

Nic Waal – barne- og ungdomspsykiatriens pionér

Publisert: - Oppdatert: 19.12.2005 kl 12:00

Hun hjalp mange unge ut av depresjonens mørke og inn i lysets verden. Hun hadde selv vært i mørket, og visste veien ut, Nic Waal, som blant annet dannet det kjente institutttet på Tåsen.

Medmenneskelighet satt i system

Medmenneskelighet satt i system

Publisert: - Oppdatert: 19.12.2005 kl 12:00

Frivillighetssentralen er en møteplass, en kontaktformidler og en servicesentral for alle, uansett alder. Alle som har en ledig stund på dagtid ønskes velkommen.

Barnet, biskopen 
og kirken  i storbyen

Barnet, biskopen og kirken i storbyen

Publisert: - Oppdatert: 19.12.2005 kl 12:00

Tanken bak et intervju med Oslos nye biskop rett oppunder jul var å la debatten om hvorvidt homofile som lever i partnerskap kan ordineres som prester eller ikke hvile, men Oslo-biskopen ville det noe annerledes.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...