Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Frie, glade og muntre: Drops-damene inviterer til konsert

Koret Drops. Foto: PRIVAT

– Vi har et fritt utgangspunkt, på den måten at vi er upretensiøse som korgruppe, forteller Marianne Skui, og inviterer til konsert i Bakkehaugen kirke, sammen med flere andre musikere og sangere.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.12.2015 kl 13:46

TÅSEN:Marianne Skui og resten av Dropsdamene, inviterer til konsert. Ikke bare musikk og med seg selv, men med historieforteller, Marius Grønsdag fra Norske Talenterog Eilert T. Hasseldal. Soran Lind skal også spille.

Alt i Bakkehaugen kirke på Tåsen, mandag 7. desember klokken 19.

– Drops er en gruppe damer, eller jenter, fra bydelen som liker stemmebruk, sang og musikk. Vi har et fritt utgangspunkt, på den måten at vi er upretensiøse som korgruppe, forteller Marianne.

Hun fortsetter:

– Vi liker å bruke ulike stemmeuttrykk, vi har et vidt repertoar og form på det vi synger, selv om det har blitt mye rytmisk musikk de siste årene, som pop, jazz, og soul. Men vi synger også tradisjonelle viser, folketoner og etnisk musikk - og tradisjonell julemusikk i juletiden.

Morten Røhrt, Soran Lind, Eilert T. Hasseldal og Marius Grønsdal medvirker alle i julekonserten til koret Drops i Bakkehaugen kirke. Foto: UTLÅNT

– Frie, glade og muntre

– Folk som opplever oss på opptredener synes vi er frie, glade og muntre. At det virker som om vi trives sammen, og har stor glede av å dele- musikk og musikkopplevelser med vårt publikum, forteller Marianne ivdere.

Marius Løkse akkompagnerer på piano når Eilert T. Hasseldal synger Nordnorsk julesalme og Soran Lind på Bizets Suite Arlesienne. Marius er også med på flere av Drops sine sanger.

Morten Røhrt er historiefortelleren og konferansier under konserten. Han knytter de musikalske øyeblikkene sammen med julehistorier av Sigrid Undset, Sigurd Hoel, Gustava Kielland og Henrik Wergeland, Morten er også skuespiller ved Oslo Nye Teater.

Marius Grønsdal var en av de 12 finalistene fra Norske Talenter på TV2 sist helg. Marius synger «O Helliga Natt» i god Jussi Bjørling-stil med Eilert T. Hasseldal, han synger også «Anthem» fra musikalen Chess. Eilert skal også synge «Nordnorsk julesalme» med Marius Løkse på piano.

Marius Løkse akkompagnerer også Soran Lind på «Bizets Suite Arlesienne».

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...