ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Gratis gjenbruksmarked lørdag, men ikke for alle

Torget på Kringsjå blir lørdag fylt med bruktskatter som skal finne veien hjem til studenter, helt gratis. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

Lørdag 15. januar inviterer Studentsamskipnaden SiO til bruktmarked på Kringsjå torg. Alt gis bort – til studenter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

KRINGSJÅ: Det er Studentsamskipnaden SiO som arrangerer gjenbruksmarkedet – der alt gis bort helt gratis – eksklusivt for studenter. Det opplyser SiO i en pressemelding.

– Vi ønsker å bidra både til miljøet og lette noe av presset på studentenes lommebok. Derfor har vi samlet inn stort og smått fra rause studenter som ønsket å gi tingene sine videre. Nå vil lamper, kjøkkenutstyr, nattbord, spill og sportsutstyr kunne få nye eiere, sier boligdirektør i SiO Gunn Kirsti Løkka.

Den siste tiden har SiO samlet inn lopper fra studenter som har flyttet ut. I tillegg til dette har Renovasjons- og gjenvinningsetaten Oslo kommune bidratt med masse flotte ting fra sine gjenbruksstasjoner.

Gjenbruksmarkedet vil være åpent klokka 12-16 lørdag, og SiO oppfordrer studenter til å komme og bidra til å gi gjenstander et nytt liv. De minner om bruk av munnbind og å holde minst én meters avstand til andre.

Selv om dette kanskje kunne friste flere innbyggere, er det bare studenter som får lov til å ta med seg gratis skatter hjem fra markedet.

ANNONSE

– Det er kun studenter som kan delta, og fordi alt er gratis er det også satt en grense på hvor mye hver kan ta med seg. Møt opp på lørdag og sørg for å ta med deg en skatt eller to hjem, sier Løkka.

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE