Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Gretten gammel gubbe fra Grefsen

Freddy frisør på Grefsenplatået er en av syv menn som er blitt utfordret til å møte ungdoms- kulturen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Grefsen: Vi loves et skråblikk på ungdomskulturen, sett med den eldre generasjonens øyne. Seniorene skal møte chatting, kafe-liv, brakdance, og alt hva som hører til. Resultatet kan vi følge i åtte episoder av TV-serien "Gamle gretne gubber". Ikke vet vi, hva de har gjort i TVNORGE, for å holde Freddy taus, men frisøren på Grefsenplatået har ikke tidligere villet latt seg intervjue på bakgrunn av rykter i bydel Nordre Aker om hans forestående status som TV-kjendis.

Morsomt

- Nå har jeg fått lov til å prate, sier Freddy Hansen fra Grefsen med et smil, og fem minutter senere lurer vi på hvem som la en femmer på mannen, som har holdt salongen "Stengt på grunn av filming" med jevne mellomrom siden i sommer.

- Det har bare vært så moro å være med på innspillingen av den nye serien, sier Freddy Hansen og forteller, med kjent engasjement om sine opplevelser med sumobryting, sushi og om japansk påvirkning i den norske ungdomskulturen. Om dongeribukser med selvlysende hestesko på baklomma, kaffebarer, formasjonsdans og moteshow på Trikkehallen.

Stressende ny teknologi

- Veldig mye spennende i dagens ungdomskultur, men jeg holder nå en knapp på å møte venner, - og damer, på Skeidbanen og på Voldsløkka, slik vi gjorde i min ungdom. Det å sitte inne og trøkke på nettet og på mobiltelefonen har jeg ikke mye til overs for, og jeg er redd det tar fra ungdommen initiativet til å finne på sin egen underholdning. Dessuten er det både forstyrrende og stressende. Og alle de nye typene kaffe de unge drikker. Selv drikker jeg ikke kaffe. Det er derfor jeg har så fin hud, påstår Freddy spøkefullt og stiller kinnet til disposisjon.

- Kjenn selv!

Syv seniorer synser

Presseansvarlig for den nye TV-serien "Gretne gamle gubber" og informasjonsmedarbeider i TVNorge, Britt Ekensteen, kan røpe at de kommer til å sende den første episoden av den nye TV-serien rundt påsketider.

- Freddy er langt, langt fra de mest gretne jeg har møtt, og han har vært fascinerende åpen til å møte nye ting og utfordringer, informerer Ekensteen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...