Nordre Aker Budstikke

Her skal det skje mye fremover...

Mye som skal feires og markeres her. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Stille før skolestormen, eller snarere jubileumsfeiringen for 100-åringen. Og alle er invitert!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.01.2017 kl 10:40

KJELSÅS: Det er mye gammel og nyere historie opp gjennom tidene om Kjelsås skole. Nå starter feiringen av en av Oslos aller største skoler med 780 elever og 92 ansatte.

Det skjer mye ved og i regi av den gamle skolen. Eller kanskje heller den nye skolen. For det ikke så veldig lenge siden skolen sto ferdig som totalrehabilitert og bygget ut, også med flunkende ny stor idrettshall.

Her kan du lese flere gamle og nyere historier om Kjelsås skole.

Neste mandag, fra og med mandag 16. januar, blir det mye aktivitet ved Kjelsås skole. Da starter selve markeringen av skolens 100-årsjubileum.

Historie, museer, dans og lek

– Kjelsås skole markerer 100-årsjubileet gjennom hele uken. Elevene vil lære om Kjelsås skoles historie blant annet ved å lese bøker, se filmer, danse, leke, besøke museer og samtale med tidligere elever, står det i informasjon fra skolen.

Åpningsseremonien

I tillegg blir det egen åpningsseremoni mandag 16. januar, klokken 8.30 i skolegården - alle er invitert.

Åpen skole

Torsdag 19. januar er det åpen skole fra klokken 17.00 til 19.00 - også for alle, med sangkor og konsert.

– Arbeidet med en tidskapsel vises frem, utstilling av papirhus, veggaviser og tekster, utstilling av skolen fra 1917–2017–2117, kulltegninger av skolen i 1917 blir vist frem og gamle gjenstander fra skolen, blant det som nevnes i informasjonen fra skolen.

Elevene skal også i løpet av denne uken ha skoletimer anno 1917. Jubileumsuka avsluttes med avslutningsseremoni fredag klokken 8.30.


Les også:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...