Nordre Aker Budstikke

Hva har de i kofferten?

Betina Granlie Mathiesen og Uros Jeremic benyttet lørdag ettermiddag til å øve på en av skjetsjene. Foto: Alexander Synstad

Kvelder og helger jobbes det hardt på Nydalen videregående skole. 3. mars er det premiere på den femte Nydalenrevyen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.02.2016 kl 17:27

NYDALEN: Hva har du i kofferten? er tittelen på årets Nydalenrevy. 20 skjetsjer er under produksjon på Nydalen videregående skole. Lørdag ettermiddag møter vi revysjefene Rasmus Skrivervik og Elise Humerfelt, sammen med instruktørene Thor Håkon Ulstad og Kim Erik Strøm.

– Dette blir jo klassisk revy basert på skjetsjer, forteller sjefene.

De vil naturligvis røpe så lite som mulig om forestillingen.

LES OGSÅ: Fagerbergrevyen anmeldt: Jentene skinner sterkest

– Tittelen spiller jo på det folk har med seg i kofferten. For eksempel hva de har med seg når de reiser. Og det blir jo litt koffert-humor. Sånn litt-på-kanten-humor, sier sjefene.

Kontrollert kaos

Å jobbe med å sette opp en revy kan gjerne sammenliknes med å jobbe i et kontrollert kaos. Totalt er nærmere 200 personer involvert i arbeidet med revyen.

– Skullespillerne har øvet masse. Vi har vel ganske bra kontroll. Scenen kommer forøvrig opp i vinterferien, sier Elise Humerfelt.

Revy-sjefene har bra dager under forberedelsene til årets Nydalen-revy. Fra venstre: Elise Humerfelt og Rasmus Skrivervik, og instruktørene Thor Håkon Ulstad og Kim Erik Strøm. En av de andre sjefene, Herman Hjelkrem var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Alexander Synstad

LES OGSÅ: To skolekulturer ble én på Blindern på grunn av revyen


Det har ikke alltid vært rosenrødt å sette opp revy på Nydalen videregående skole.

En av fjorårets revysjefer, Helle Johnsgård Jensen, fortalte i til Nordre Aker Budstikke at det var flaut å være med Nydalen-revyen de første årene. Den første revyen ble regelrett slaktet av anmelderne.

Får fotfeste

Nå går det bedre. Revy-tradisjonen er i ferd med å få et godt fotfeste. Fjorårets revy fikk en god anmeldelse. Les anmeldelsen og se video og bilder fra Nydalenrevyen 2015, her!

– Dette blir det femte året med revy. Vi føler at revysjelen er i ferd med å sette seg på skolen. Samholdet blir veldig sterkt nå du jobber med revy. Det knytter hele skolen sammen, sier sjefene.

LES OGSÅ: Nydalen vgs. Byens mest populære skole i 2015


Og de skryter av skolens ledelse.

– Skolen er veldig hjelpsomme og legger godt til rette for at vi kan jobbe med revyen. Det er ganske kult når rektor og lærere går med revygensere.

LES MER OM SKOLEREVY I NORDRE AKER BUDSTIKKE!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...