Nordre Aker Budstikke

If you play with us, you get burned!

– Ingen av oss har fått dytta penger fra foreldrene inn i bussen, vi har fikset alt sjøl. Men det er bare sykt verdt det da! sier russejentene om Pulp Fiction-bussen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.05.2017 kl 12:06

KORSVOLL: – Bli med inn i loungen, inviterer russejentene fra Pulp Fiction-bussen.

25 jenter

25 jenter gikk sammen om russebuss – allerede i 2. klasse på videregående. Fra skolene Nydalen, Foss, Elvebakken og Bjerke.

25 jenter som har stått på og jobbet i mange måneder. Ikke bare på dugnad for å få ferdig bussen, men også med strøjobber underveis.

– Vi har solgt noen doruller, for å si det sånn, ler jentene, der innerst inne i Pulp Fiction, i loungen.

Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP


– Ingen av oss har fått dytta penger fra foreldrene inn i bussen, vi har fikset alt sjøl. Men det er bare sykt verdt det da! Vi lever i en boble om dagen, det aller beste er når alle jentene er samlet i bussen og ruller. Midt på natta når hele byen sover. Vi har det så veldig moro! sier russejentene om Pulp Fiction-bussen.

Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Jentene har ikke lyst til å si noe om hvor mye bussen har kostet i rene kroner, men noe har det blitt.

– Men likevel, vi ligger vel kanskje midt på treet i forhold til andre russebusser i byen. Nå håper vi jo på å få solgt bussen videre så fort som mulig, forteller jentene.

FIKK DU MED DEG? Russegutta som kjører Tesla

Lite drama

Men først skal det bli mye mer moro.

– Vi er en stor vennegjeng på bussen, og som har det kjempefint sammen. Mange jenter, men lite drama her da!

De forteller om helgens tur, til Stavanger. En knalltur, bussen gikk som en kule, nydelig vær og selvfølgelig masse moro.

Stæsj må til og på, russ eller ikke. Foto: PRIVAT


Mandag var hviledag, ingen rulling. Men nå er det på tide igjen, når Nordre Aker Budstikke er innom tirsdag kveld. Som gutta Nordre Aker Budstikke møtte i forrige uke, så er alltid en av jentene ombord edru. Så noen følger med på at alt er innafor.

– Det er en del bråk og spetakkel rundt omkring. Særlig gutta skal tøffe seg så veldig. Beefing og sånn (les: slåssing). Litt sånn øst-vest-greie. Blir det bråk, så er det som regel vestrussen mot østrussen. Men jentene holder jo ikke på sånn!

Latter.

– Men vi tar med noen gutter på rulletur innimellom da. Men altså herregud - her er det 18-årsgrense!

Mer latter.


LES OGSÅ: Her er bussen til sjefen for 20.000 russ i Oslo og Akershus

Klare meninger og regler

De har klare meninger, russejentene på Pulp Fiction-bussen. For eksempel, ikke hva som helst av musikk som dundrer ut av det store anlegget på bussen.

– Nei, vi vil ikke identifisere oss med hva som helst! Så her spilles heller ikke hva som helst! I tillegg har vi alle skrevet kontrakt med hverandre, for eksempel er det nulltoleranse å med dop i bussen, eller ta med andre i bussen som har det med seg. Da er det rett ut!

Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Ikke er det lov å ha med glassflasker på bussen heller, så øl og vin helles over på plastflasker(!).

Men hva er konseptet for bussen? Pulp Fiction, en kul film, men en ganske rå film. Og en film som kom på kino lenge før noen av disse jentene engang var født.

– Dekknavnet vårt var Ekstasen. Med mye lilla og rosa. Så ville vi legge om stilen litt, og bli røffere. Vi liker jo også Pulp Fiction-filmen!

Bør det nevnes at det på bussens hjemmeside står følgende:

– If you play with us, you get burned!

Dette er jentene fra bussen Pulp Fiction:
Ane Barstad, Astrid Stenvold, Bertine Brubakk, Brita Halderaker, Caroline Fredriksen, Dina Slotten, Elida Brekke, Hedda Møller, Henryette Aaby-Setten, Ida Pedersen, Iselin Furset, Jenny Terjesen, Julie Schia, Kaja Henie, Kaja Liljeblad, Mari Elstrøm, Maria Austad, Marthe Keirung, Maya Wettre, Sara Briel, Sara Ingebretsen, Sigrid Skjeflo, Stella Hårstad, Therese Fredriksen og Vilde Næss.

Bussen har rulla som:

  • 2009 - The Game
  • 2010 - Incredibad
  • 2011 - Consumerism
  • 2012 - Orientekspressen (årets Nadderudbuss)
  • 2013 - Lolbuzz
  • 2014 - Disconnect
  • 2015 - The Flying Dutchman
  • 2016 - The Blueprint
  • 2017 - Pulp Fiction

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...