Nordre Aker Budstikke

Pia Tjelta:

– Jenter er finest når de slapper av

Pia Tjelta bor på Tåsen og har lansert kleskolleksjon på Torshov. Foto: JANINA LAURITSEN

– Kjolene er perfekte i et hagebryllup med bare føtter og blomsterkrans i håret. Jeg håper de sender meg bilder, sier Pia Tjelta, som er aktuell med ny kolleksjon.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.03.2018 kl 14:22

TORSHOV/TÅSEN: Pia Tjelta, som bor på Tåsen, er for tiden å se i den populære TVNorge-serien Neste Sommer. Men skuespilleren har flere jern i ilden.

Onsdag 7. mars besøkte hun klesbutikken Mary Indiana i Vogts gate på Torshov.

Butikken bød på frokost mens Tjelta viste frem kolleksjonen sin.

– Det finnes mange merker, men Pia har laget noe annerledes og det ønsket vi å være med på. Hvis man skal lage en kolleksjon som skal kunne tre inn i markedet og leve, må man knekke koden på noe som ingen andre har. Samtidig bør det være kommersielt og ha en god passform. Det har Pia klart! sier daglig leder, Trine Solheim Johansen.

Kolleksjonen til Tjelta finnes i utvalgte butikker i Norge, og Mary Indiana er glade for å kunne være ambassadører for merket, påpeker hun videre.


– Vi ønsker så langt det går å ha norske merker i butikken – så lenge de er kommersielle, har noe ved seg og er flinke på passform.

Butikken har blant annet disse norske merkene; Arnie Says, Line of Oslo, Miss Mathiesen, Cala & Jade og Petit Perles. Det går også mye i Dansk Design.

– Jenter er finest når de slapper av

Kolleksjonen til Tjelta har bluser og kjoler med feminine detaljer og snitt.

– Kolleksjonen er laget med en tanke om at jenter er finest når de slapper av. Klærne er i mykt stoff, med detaljer i organza-silke. Noe er også i viskose. Det føles som å gå rundt i pysj selv om du er stivpynta, sier Pia Tjelta.

– Snittene fremhever det du vil fremheve, og skjuler det du kanskje vil skjule, sånn at man blir enda finere.


To kunder var innom butikken og kjøpte kjoler, men ikke til hvilken som helst anledning. De skal nemlig gifte seg i de hvite kjolene til Tjelta.

– Jeg ble ekstremt rørt. Jeg syns det er skikkelig stas at de vil bruke kjolene på sin spesielle dag. Det hadde jeg ikke sett for meg. Men de er jo perfekte i et hagebryllup med bare føtter og blomsterkrans i håret. Jeg håper de sender meg bilder!

Les mer om Mary Indiana

Mary Indiana har vært på Torshov siden 2015. Etter mange år med reising i jobben, både i inn- og utland, ønsket Solheim Johansen å arbeide lokalt.

Les mer om butikken, og hvorfor navnet Mary Indiana er et svært personlig navn for Trine Solheim Johansen, i Sagene Avis!

LES OGSÅ: En annen Nordre Aker-kvinne, Lisa Maria Hareide fra Grefsen, har også åpnet butikk i bydel Sagene. Gjenbruksbutikken Happikidz!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...