Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kjenner du et godt medmenneske - en som bør hedres?

Hvem er Årets medmenneske i Nordre Aker? Nominert kandidater til post@nab.no. Vinneren får gi bort 10.000 kroner i sitt navn. ILLUSTRASJON

Har du tips til saken? Send tips!

Vi skal kåre Årets ildsjel, eller medmenneske, i 2016, og trenger din hjelp til å nominere kandidater. Vinneren får dele ut 10.000 kroner til et godt formål i lokalmiljøet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.11.2016 kl 11:15

NORDRE AKER: Nordre Aker Budstikke, i samarbeid med turneen Vår Jul og Storo Storsenter, ønsker å hedre en person i lokalsamfunnet som har gitt av seg selv, og utmerket seg som en ildsjel og et godt medmenneske det siste året.

Årets medmenneske

– I år vil Årets Navn i stedet bli Årets ildjsel, kåret av Nordre Aker Budstikkes lesere. Sammen med Vår Jul og Storo Storsenter ber vi leserne nominere personer som virkelig fortjener en oppmerksomhet for å være et godt medmenneske og å gjøre en forskjell lokalt, forteller redaktør i Nordre Aker Budstikke, Karl Andreas Kjelstrup.

De nominerte vil så kunne stemmes på gjennom Nordre Aker Budstikke.

Og nå trenger vi din hjelp. Nominer kandater ved å sende en e-post til post@nab.no. Fristen for å nominere er 15. november.

Fortell i e-posten kort om hvorfor denne kandidaten fortjener å hedres ekstra.

Og hva er en ildsjel og et godt medmenneske? En som har gitt av seg selv, gjort hverdagen bedre for en eller flere andre, eller som på annet vis har bidratt til å spre glede og positivitet. Den du nominerer må naturlig nok ha tilknytning til Nordre Aker.

Konsert og 10.000 kroner

Martin Halla, Maria Arredondo og Torstein Sødal opptrer på julekonserten og hyller Årets medmenneske. Foto: KULTURMEGLERNE

– 29. november er det stor julekonsert i Grefsen kirke, med Martin Halla, Maria Arredondo og Torstein Sødal. Da vil vinneren bli trukket frem under konserten for sine gode gjerninger med å hjelpe og å se andre, sier Kjelstrup.

Men det stopper ikke der. Storo Storsenter, ved senterdirektør Unni Merethe Aasgaard, vil dele ut en sjekk på hele 10.000 kroner til Årets medmenneske i Nordre Aker. Pengene får vinneren gi videre til et lokalt, godt formål.

Artister og lokalt barnekor

– Vinneren får selvsagt også billetter til konserten. I tillegg til Martin, Torstein og jeg, skal også det lokale barnekoret Ludo bidra til konserten, sier Maria Arredondo.

Artisten fortsetter:

– Julen handler om å gi av seg selv og å se andre. Under julekonserten vår den 29.november i Grefsen kirke vil vi fokusere på dette, og som nevnt trekke frem den i Nordre Aker som har blitt stemt frem som Årets medmenneske, sier Arredondo.

Nominer den du mener fortjener heder som Årets medmenneske 2016 i Nordre Aker, ved å sende en e-post til post@nab.no innen 15. november.

LES OGSÅ: Hardt prøvede Lyn-supportere i Bastionen ble kåret til ÅRETS NAVN i 2015

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...