Nordre Aker Budstikke

Klarer du å finne igjen disse Korsvoll-loppene i NRK-serien?

Disse møblene lånte NRK til innspillingen av Lykkeland. Foto: Utlånt

Korsvolls loppekomité vil gjerne ha din hjelp.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KORSVOLL: NRK spaner av og til etter godbiter på Korsvoll skolekorps sitt loppemarked, og for noen år siden fikk de låne møbler til en kommende TV-serie, Lykkeland, forteller Hilde Fjeld i loppekomiteen.

Handlingen i Lykkeland er lagt til Stavanger 1969, året for det første store oljefunnet på norsk sokkel. Fire unge mennesker kastes ut i en rivende samfunnsutvikling med store konsekvenser både for byen og menneskene som lever der. Serien hadde premiere forrige uke, og kan sees i NRKs videospiller.

– Vi ønsker hjelp av Nordre Aker Budstikke sine lesere til å finne ut hvor i serien møblene har blitt brukt. Vi mistenker hos Nymans! sier Fjeld.

Har du sett møblene øverst i saken, kan du kontakte loppemarkedet på e-post eller via deres Facebook-side.

Her kan du se traileren for Lykkeland:

Vil du selv finne noen loppekupp, informerer Hilde Fjeld om at Korsvoll skolekorps' høstloppemarked finner sted kommende helg, 10-11. november.

– Vi er spesielt gode på bøker, klær, sport og leker. Vi har også to hyggelige kafeer, og alt er innendørs!

Hilde Fjeld og Susanne Grenan i loppekomiteen, her fotografert før loppemarkedet våren 2017. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...