Nordre Aker Budstikke

Lily (14) og Ashti (13) var med på en annerledes dugnad

Lily (14) og Asthi (13) syns det var gøy å spille inn TV-reklame Foto: Janina Lauritsen

8. klasse på Morellbakken ungdomsskole har valgt å gjøre noe annet enn å selge doruller og kaker for å samle inn penger til skoletur.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.03.2018 kl 11:57

GREFSEN: Jentene i 8D og E på Morellbakken ungdomsskole har vært med på en annerledes dugnad for å tjene penger til skoletur. I stedet for å selge ting, har de nå vært statister i en TV-reklame for Norsk Sykepleierforbund.

LES OGSÅ: Musikalsk (film)magi på Morellbakken

– Vi spilte et jentekor. Det var gøy, men mye venting. Siden så mange selger ting, var det smart å velge noe annet for å tjene penger, sier Lily (14) og Ashti (13).

– Jeg har vært statist mange ganger, det er gøy å gjøre noe annet enn å selge kaker, legger Ashti til.

ANNERLEDES DUGNAD: Jentene spilte inn TV-reklamen i Grorud Samfunnshus Foto: Privat


Jentene skal, sammen med resten av klassekameratene, til Hudøy i starten av 9. klasse. Turen er en tradisjon ved skolen, der både foreldre og lærere er med.

Reklamefilmen vises på TV i påsken og jentene gleder seg til å se på.

– Det blir ikke skummelt å se seg selv på TV, vi blir nok ikke så synlige siden vi var mange. Men det blir gøy!

Deepika Rai, varamedlem i FAU, var en av seks foreldre fra Morellbakken til stede under innspillingen.

– Foreldrene storkoste seg, dette var den beste dugnaden de har vært med på. De håper på flere slike! Også er det hyggelig å bli assosiert med en så hyggelig sak, sier Rai.


Har din klasse eller forening vært med på en annerledes dugnad, for å slippe å selge doruller eller kaker til inntekt for en tur eller et arrangement? Send oss et tip til tips@nab.no!

INNSPILLING: Jentene syns det var mye venting, men allikevel moro å være statister Foto: Privat

LES OGSÅ:

– Vi koser oss på scenen og får gjøre det vi vil!

Fotballjenter spilte seg helt til topps

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...