Nordre Aker Budstikke

Lise Klaveness, masse fotball, juletrær, og julegrøt

Lyns jenter 14 oppfordrer til juletreshopping på Kringsjå. Foto: PRIVAT

Der andre idrettslag kanskje nå har gått i juledvale, er det masse liv og røre på Kringsjå. – Vi ønsker å etablere en god og hyggelig førjulstradisjon, men viktig at folk kjenner sin besøkelsestid, inviterer julegeneralen til Lyn, Harald Dahlstrøm.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.12.2015 kl 20:09

KRINGSJÅ: I år ble det enda mer faste rammer på julehuset og juletradisjonen på Kringsjå, i regi av Lyn Fotball. Fotballklubben holder julehuset med tilbehør åpent hver ettermiddag og utover kvelden, og i helgene.

Foredrag

Blant annet er flere hundre barn med i julecuper, salg av juletrær, julegaver og nissegrøt. Også flere foredrag er på planen. Fotballprofil Lise Klaveness var der tirsdag, og holdt Thomas Hylland-Eriksen foredrag.

LES OGSÅ: Lyns jenter best i Norge

Full dugnadsinnsats på Kringsjå i førjulstiden. Foto: PRIVAT

– Gi noe tilbake

Julegeneral i Lyn Fotball, Harald Dahlstrøm, forteller:


– For meg som forelder og frivillig, så handler det mye om å gi noe tilbake til klubben for oss som har barn i fotballen her. Førjulstradisjon på Kringsjå har klubben stor tro på. Ikke bare med tanke på sårt inntjente penger i kassa til både A-lag og fotballklubben ellers. Men også som en sosial arena for klubben og andre som vil besøke oss. I tillegg ikke minst hyggelig å få brukt det fine klubbhuset her enda mer.

Han legger til:

– Julecupene er veldig populære, flere hundre barn deltar, så det er definitivt noe vi skal arrangere neste jul også.

Masse fotball på Kringsjå i førjulstiden. Foto: PRIVAT

LES OGSÅ: Russebråk, kvinne antastet og mann hentet ut av Marka

– Kjenner sin besøkelsestid

I år er alt nøye planlagt, dugnadslistene fylt ut, og det fungerer.

– Vi er mange som stiller her hver dag nå frem til siste dag 22. desember. Men det er så klart viktig at folk nå kjenner sin besøkelsestid, og tar seg en tur. Det må jo være en god følelse å ha kjøpt juletre, og hvor pengene går til en god sak, oppfordrer Dahlstrøm.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...