Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Mann for sine ord

Jeg fant, jeg fant: Henrik Kiil Blomhoff, Cecilia Karoline Ibehholt og Ole Jørgen Levy i gang med egenprodusert sketsj på den improviserte scenen.

Direktøren i Ullevaal Stadion Næring AS inviterte allerede for ett år siden bydelens beboere til å bruke Ullevaal Stadions fasiliteter. Klasse 8B3 og -4 fra Nordberg skole tok Jack Hemmestad jr. på ordet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.01.2006 kl 12:43

Ullevål: "Selv om det å Spise Honning er en meget god ting, er det et øyeblikk like før du begynner å spise, som er enda bedre enn når du gjør det," siterte Nordberg-eleven Lars Furu Kjelsaas fra Ole Brumms kloke ord om forventning da han ønsket velkommen til bords mens en tapasbuffet stod og virkelig fristet festdeltakerne etter rebusløp i Fotballmuseet på Ullevaal Stadion.

Alle elevene hadde bidratt til fingermat i spleiselag til festen. Et langbord bugnet av småretter med kjøtt, grønnsaker, sjømat og frukt.

Svært godt fornøyd med lokalitetene

Den første klassefesten til ungdomsskoleelevene på åttendetrinnet med lærere og foreldre ble holdt i de særdeles flotte lokalene på Ullevaal Stadion, som stilte med vertinner og museumsguide til rebusløp i Fotballmuseet. Kaffe, te og mineralvann til hyggelige priser. Flott utsikt til gressmatta på Stadion. Her prater vi om klassefest det svingte av.

- Det var veldig hyggelig å bli tatt så godt imot på Ullevaal Stadion. Jeg ble vist rundt i lokalene og fikk velge blant de som var ledige. Jeg var litt spent på hva dette ville koste. Gleden var derfor stor da Jack Hemmestad jr. foreslo at vi skulle få bruke lokalene gratis, uttalte en fornøyd Beatrice Blom, medarrangør og forelderkontakt i 8B4.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...