Nordre Aker Budstikke

Nå kan du bestemme hvem som skal vinne heder, ære og 10.000 kroner!

Vi skal kåre Årets navn og ildsjel i Nordre Aker, og trenger din hjelp til å nominere kandidater. Vinneren får hele 10.000 kroner til å bruke på et godt tiltak i lokalmiljøet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.08.2018 kl 14:36

NORDRE AKER: For niende gang skal vi kåre Årets navn og ildsjel i Nordre Aker!

Prisen er ment å hedre én eller flere personer i lokalmiljøet som har gitt av seg selv, og utmerket seg som en ildsjel.

Lesernes pris

Prisen har gjennom årenes løp både hett Årets navn og Årets ildsjel. Det for å fremheve at det er en eller flere enkeltpersoner som skal løftes frem for den innsatsen de har gjort.

Vi ønsker at du som leser av Nordre Aker Budstikke nominerer den eller de du mener fortjener prisen. Deretter velger redaksjonen ut tre finalister som leserne igjen kan stemme på. Den som får flest stemmer utropes til vinner av Årets navn og ildsjel i Nordre Aker 2017!

NOMINER KANDIDATER PÅ E-POST til POST@NAB.NO!

10.000 kroner til vinneren

Senterdirektør på Storo, Unni Aasgaard (t.v.), og NAB-redaktør Karl Andreas Kjelstrup (t.h.) sammen med 2016-vinnerne Kristen Hansson, Odd Paulsen og Marit Gundersen. Gro Almgren var ikke tilstede. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Også i år arrangeres kåringen i samarbeid med Storo Storsenter. Senterdirektør Unni Merethe Aasgaard vil på vegne av kjøpesenteret overekke 10.000 kroner til den som vinner prisen Årets navn og Årets ildsjel.

Vinneren får så igjen gi pengene til et fritt valgt, godt formål i lokalmiljøet.

I 2016 ble prisen delt mellom fire frivillige seniorer på Kuben 62+: Gro Almgren, Marit Gundersen, Kirsten Hansson og Odd Paulsen.


De vant for sin iherdige innsats for et godt og trivelig miljø på seniorsenteret: De deltar blant annet i driften av senteret, spiller opp til dans og er muntrasjonsråd. De er med på å gjøre en forskjell for menneskene rundt seg.

Årets ildsjeler i 2016: Gro Almgren, Marit Gundersen, Kirsten Hansson og Odd Paulsen på Kuben 62+. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Pengepremien brukte de til å arrangere en stor fest for alle seniorer på Kuben 62+. Nærmere 200 personer møtte opp.

NOMINER KANDIDATER PÅ E-POST til POST@NAB.NO!

Hvem kan nomineres?

Alle som på en eller annen måte har gitt av seg selv, for fellesskapet, eller noen andre.


Enten for å ha jobbet for en viktig lokalsak, for å ha bidratt ekstra i lokalmiljøet, skapt glede eller ha utgjort en forskjell – på et stort eller mindre område.

Det kan være innenfor kultur, idrett, politikk, samferdsel, natur- og miljø, helse, frivillighet, eller noe helt annet!

Nå trenger vi din hjelp: Nominer kandater ved å sende en e-post til post@nab.no. Fristen for å nominere er 1. desember.

I nominasjonen må du kort fortelle om kandidaten og hvorfor du mener vedkommende fortjener å hedres ekstra.

Årets ildjeler i 2016 fikk tildelt prisen i forbindelse med en konsert i Grefsen kirke, med artistene Maritn Halla, Torstein Sødal og Maria Arredondo. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Hva er en ildsjel?

En som har gitt av seg selv, gjort hverdagen bedre for en eller flere andre, eller som på annet vis har bidratt til å spre glede og positivitet. Den du nominerer må naturlig nok ha tilknytning til Nordre Aker.

NOMINER KANDIDATER PÅ E-POST til POST@NAB.NO!

Årets navn og ildsjel i Nordre Aker

Vinnerne:

  • 2016: Gro Almgren, Marit Gundersen, Kirsten Hansson og Odd Paulsen, Kuben 62 +
  • 2015: Bastionen, Lyns supporterklubb
  • 2013: Christel Stub, ildsjel på Kjelsås
  • 2012: Adriana Bertet og Agnes Lyche Melvær, initiativtakere til Kultursløyfa på John Colletts plass
  • 2011: Eivind Steen og Kristin Borge, Ullevål Bokhandel
  • 2010: Roar Grønvold, Korsvoll IL
  • 2009: Ivar Bakke, Skjerven gård
  • 2008: Rannveig Berge, Nordberg barnegospel

Prisen ble ikke utdelt i 2014 ifbm. avviklingen av Nordre Aker Budstikke-utgiver Mediehuset dittOslo. Kåringen har både hatt navnet Årets navn og Årets ildsjel.

NOMINER KANDIDATER PÅ E-POST til POST@NAB.NO!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...