Nordre Aker Budstikke

Nå kan flere sjekke inn på Haraldsheim

Haraldsheim vandrerhjem er ikke lenger bare for backpackere og andre reisende med sekk på ryggen. Det er en gladnyhet for dem med vinger, og nabolaget.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE ÅSEN: Torsdag 6. april ble lokale barnehagebarn invitert til fuglekassemaling på Haraldsheim vandrerhjem. For som de selv sier:

– Hvem er vel bedre egnet enn barna til å male og dekorere fulgekasser?

FN-år for bærekraftig turisme

Bakgrunnen for maleverkstedet er at 2017 er FNs år for bærekraftig turisme.

– Haraldsheim har tatt hull på vår «Green Box», som er en sparebøsse der gjester har donert penger til grønne tiltak, sier Marcos Doespiritusanto.

Han er fra Galicia i Spain, og er på Harladsheim som EVS-frivillig (European Voluntary Service) for Hostelling International Norway.


Mer enn 800 kroner, samlet inn via den grønne boksen, har gått til innkjøp av fuglehus. Torsdag kom 40 barn mellom tre og seks fra Nordre Åsen Kanvas-barnehage for å bli med på «Welcoming Spring Celebrations».

Ivirge barn fra Nordre Åsen Kanvas-barnehage. Foto: Marcos Doespiritusanto/Haraldsheim

Fuglehostell

– Barna hjalp oss med å male fulgehus og påskeegg. Nå skal vi pynte opp i hagen og bygge opp et fugle-hostell, sier Marcos.

Fuglekasseprosjektet er en liten del av Haraldsheims langsiktige satsning på bærekraft, og de ønsker å involvere naboene.

Se bilder fra fuglehusmalingen øverst i saken!


PS! Visste du at det er selveste kong Harald som er opphavet til navnet Haraldsheim? Les om historien her!

LES OGSÅ: Nordre Åsen borettslag krever at politikerne og politiet løser romproblematikken i området

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...