Nordre Aker Budstikke

Nordbergkoret får besøk av Chris Medina

Nordbergkoret fra fjorårets sommerkonsert. Foto: Johanne Seter Bråthe

«What are words» sang Chris Medina i 2011. Nå synger han på Nordbergkorets sommerkonsert.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDBERG: Nordbergkoret skal ha sin årlige sommerkonsert i Nordberg kirke onsdag 6. juni. Gjesteartist i år er selveste Chris Medina, blant annet kjent for sangen "What are words" og aktuell i tv-programmet "Århudrets stemme"på TV2 denne våren.

- Årets sommerkonsert blir en enestående opplevelse. Chris Medina skal synge flere av sine fine, kjente sanger, og Nordbergkoret byr forøvrig på god sommerstemning. Vi har flere nye sanger på repertoaret - og så synger vi selvsagt noen "gamle sanger om igjen, sier Unni Nordbrenden i korstyret.

Korsang

Det er stor interesse for korsang i Nordre Aker. Nordbergkoret hadde sin aller første øvelse i januar 2015 og det var overveldende mange som meldte sin interesse. I dag teller koret 65 sangere som møtes hver tirsdag i Ungdomshuset på Nordberg, dirigert av Victoria Cecilie Jakhelln.

Korsang er hyggelig og sosialt og forskere mener at det gir bedre helse og livskvalitet.

- Vi har det hyggelig og gøy på øvelser, arrangerer sosiale sammenkomster og turer. I år går ferden til Røros i desember, der vi blant annet skal synge sammen med et lokalt kor i vakre Røros kirke.


Gjennom hele vårsesongen forbereder Nordbergkoret seg til årets sommerkonsert og nå gleder de seg til å fremføre det de har øvd på for publikum.

Dette er korets fjerde sommerkonsert. Tidligere har Nordbergkoret vært heldige å ha med gjesteartisene Stinar Ofsdal, Iren Reppen og Jørn Hoel. I år har altså selveste Chris Medina takket ja til å være gjesteartist.

Chris Medina. Foto: Privat

- Vi gleder oss og håper mange vil komme og oppleve denne stunden sammen med oss! Sier Nordbrenden.

Nordberkorets sommerkonsert:

  • Sommerkonsert med Nordbergkoret er i Nordberg kirke onsdag 6. juni, kl.19.00.
  • Dirigent: Victoria Cecilie Jakhelln
  • Gjesteartist: Chris Medina
  • Piano: Jens Abdreas Kleiven, Trommer: Hermund Nygård
  • Billetter selges ved inngangen, Voksne kr. 150,- / Barn under 16 år kr. 50,-

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...