Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

"Nye" Nordre Aker Budstikke

Ny stab: Redaksjonssjef Lise Valbø Rønningen og salgsleder Hanne Bae C. Ottho foran. Bak fra venstre; annonsekonsulent Åsa Iversen og journalist Tone Berild Kristiansen. Bakerst fra venstre; deskleder Helene Ottosen, journalist Kristin haga og journalist Kristine Aakvaag Harnes. Elisabeth Wang

Nå får du Nordre Aker Budstikke i postkassen hver eneste torsdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.01.2006 kl 12:45

Røa: - Redaksjonen er utvidet fra en til fire journalister. Vi skal følge lokalmiljøet og beboerne enda tettere i tiden som kommer, sier redaksjonssjef Lise Valbø Rønningen

Ivar Brynildsen er fremdeles ansvarlig redaktør. Nordre Aker Budstikke vil med utgivelse hver uke komme enda tettere på lokalmiljøet og beboerne. Redaksjonen er allerede godt forankret i bydelen.

- Tone Berild Kristiansen blir selvfølgelig med videre og får nye kolleger i Kristine Aakvaag Harnes og Kristin Haga. Vi vil være nært på folk og nærmiljøet og er derfor glade for at to av journalistene bor i området. Haga bor på Grefsen og Berild Kristiansen på Korsvoll. Dermed er vi godt forankret på begge sider av bydelen, sier Valbø Rønningen. Valbø Rønningen er ny redaksjonssjef i Nordre Aker Budstikke. Hun er nå redaksjonssjef i Ullern Avis Akersposten og kommer til å dele tiden mellom de to avisene. Hun har jobbet i UAA siden 2002 og er lokalkjent i bydelene Vestre Aker og Ullern. Nå gleder hun seg til å bli kjent med bydel Nordre Aker, beboere og lokalpolitikere.

- Vi vil være beboernes talerør og ta opp saker folk er opptatt av. En lokalavis skal være på beboerens side og jobbe sammen med folk for et bedre lokalmiljø. Nordre Aker er en ny og spennende bydel som fortjener en god og hyggelig lokalavis. Jeg har inntrykk av at folk setter pris på avisen og de skal ikke bli skuffet når vi nå øker utgivelsene, sier hun.

Sportsleder er Morten Lyse. Han har nok å gjøre i en aktiv og sportslig bydel. Halvor Brandt er salgssjef, mens Hanne Bae C. Ottho er salgsleder i avisen. Hun er født på Grefsen og godt kjent i bydelen. Også hun deler tiden sin mellom Ullern Avis Akersposten og Nordre Aker Budstikke.

- For våre annonsører vil ukentlig totaldistribusjon av avisen medføre at vi blir den naturlige formidleren av aktuelle og kjøpsutløsende annonser. Vi er avhengig av et nært samarbeid med våre annonsører og tror denne endringen vil gjøre oss mer attraktive, og at kundene får mer uttelling for sine annonsekroner, sier Ottho.

Åsa Iversen er annonsekonsulent og er allerede godt i gang med kunder i bydelen. Helene Ottosen er deskleder og skal sammen med Jorunn Sørlie Larsen lage avisen. Nå håper hele staben at bydelens beboere tipser og bruker lokalavisen for det den er verdt.

- Små og store saker, alt er av interesse for oss, sier redaksjonssjefen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...