Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

OverOslo om publikums ønsker: Har truffet godt, men noen er for store

Flere av publikums drømmeønsker til OverOslo innfris allerede til sommeren. Flere kan absolutt være aktuelle senere, sier festivalledelsen. Her fra OverOslo 2015. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Thorkild Gundersen i OverOslo vurderer artistforslagene fra leserne, og vi har trukket vinner av konkurransen!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.01.2016 kl 12:16

GREFSENKOLLEN: Det er ingen selvfølge at Norges hotteste musikknavn for øyeblikket velger OverOslo, som til tross for at den har blitt et solid navn å regne med i festival-Oslo, likevel er en lillebror, skrev Nordre Aker Budstikke i desember.

Lars Petter Fosdahl og Thorkild Gundersen er mennene bak OverOslo på Grefsenkollen. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP/PROMO

Festival-gründerne og sjefene, Lars Petter Fosdahl og Thorkild Gundersen inviterer i 2016 til festival for sjette gang, og konkurrerer med veteranene Øya og Norwegian Wood. Oslofestivalene krever eksklusivitet fra sin plakatpryd. Likevel kan OverOslo 2016 blant mye annet by på Karpe Diem, Susanne Sundfør, Daniel Kvammen, Lars Vaular, og fortsatt er ikke programmet ferdig.

LES OGSÅ: De største artistene akkurat nå har valgt seg OverOslo

Og vinneren er…

I samarbeid med festivalen ga Nordre Aker Budstikke bort to billetter til én vinner. Konkurransen var enkel: Hvem er din drømmeartist til OverOslo?

Nå er vinneren trukket, og det er Nordre Aker-mannen Jan Storø som får med seg en venn på en skikkelig festivalopplevelse på toppen av Oslo i juni. Vi gratulerer!

Aktuelle kandidater

– Mange fine forslag, sier Thorkild Gundersen i OverOslo, når han får se forslagene fra leserne.

– De fleste går på Karpe Diem og Susanne Sundfør som vi jo har booket, og dette er ikke overraskende veldig populære artister i Norge for tiden. De spiller lørdag og onsdag hos oss, og begge disse dagene nærmer seg nå veldig raskt utsolgte hus, sier Gundersen, og understreker at det ikke vil bli lagt ut flere billetter til disse dagene senere.

Lars Vaular, Karpe Diem, Susanne Sundfør og Lillebjørn Nilsen er alle klare for grefsenkollen i juni. Foto: PROMO

Ellers nevnes også både DumDum Boys og Røyksopp. Begge har spilt på Grefsenkollen før.

– Og begge skal vi nok ha tilbake, om enn ikke i 2016, kommenterer Gundersen.

LES OGSÅ: Anmeldelse, bilder og film fra Fagerbergrevyen: Jentene skinner sterkest

Kurt, Ila Auto og Prince

Kurt Nilsen nevnes, og det er et navn vi har på blokka som en av flere kandidater. Ila Auto nevnes – de har vi booket til teltscenen i år, og der kan også en mann som Jonas Fjeld være aktuell.

Andre forslag er nok mindre sannsynlig at blir å se på OverOslo-scenen.

Prince og Red Hot Chilli Peppers er store, internasjonale navn som er noen nummer for store for vår arena, vi har tross alt en kapasitet på 4000. Disse navnene fyller fort Telenor Arena med bortimot 20.000 tilskuere, sier Gundersen.

Se alle forslagene i faktaboksen på siden/under.

2016 snart klar

I øyeblikket jobber festivalledelsen med å komplettere plakaten for 2016.

– Vi skal ha seks navn hver eneste festivaldag, og har mange spotter igjen å fylle. Vi kommer til å slippe nye artister allerede i slutten av denne uka, og målet vår er å være helt ferdig booket i løpet av januar, forteller Gundersen.

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...