Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Premierenerver

Åpningsnummer: Skuespillerne øvde på åpningsnummeret to dager før premieren. Foto: Kristine Aakvaag Harnes

Tirsdag hadde Bergrevyen premiere. - Dette er en ordentlig lokalrevy, mener revysjef Åsne Sandåker.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.01.2006 kl 12:45

Berg: - Årets revy heter "Flaks". Den handler ikke om lottoflaks, men om å være positiv og å tørre å gripe sjansen for å oppnå noe. Dette er en skikkelig gladrevy med masse sang, dans og farger, forklarer revysjefene Åsne Sandåker og Petter Hauge, når vi treffer dem to dager før premieren.

- Nå er vi ganske så slitne. Vi hadde to dagers juleferie, og de siste dagene har vi bodd på skolen. Det går såklart utover skolearbeidet, men det er verdt det. Vi har heldigvis et halvt år igjen her, så vi får heller være litt seriøse da, smiler de to. PR-sjefene Julie Molander Ott og Julie Undlien synes de har blitt møtt med stor forståelse fra de fleste av lærerne.

- Lærerne våre gleder seg til premieren de og, sier de.

Gleder seg gjør også lokalbefolkningen på Berg.

- Dette er en ordentlig lokalrevy. Vi arrangerte flaskeinnsamling til inntekt for revyen. Da var det flere i nærområdet som hadde satt tomflaskene sine ut på trappen med lykkeønskniinger til oss, smiler Sandåker.

Foruten flaskeinnsamlinger og billettsalg, finansierer de revyen ved hjelp av kakelotterier, bevilgninger fra fond, revyfester, turer, salg av revyklær og hjelp fra sponsorer.

Bergrevyen vises til og med 17. januar.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...