Nordre Aker Budstikke

Radio 1-Jill har dansefeber

Jill Bottolfsen engasjerer seg i nærmiljøet og danser seg svett på Storo. Foto: Ida Schmidt Nygaard

Radio 1s reporter Jill Bottolfsen har fått dansefeber. - Kjempegøy og veldig svett, sier hun.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Storo: Hver torsdag danser Radio 1s reporter Jill Bottolfsen seg svett på Storo.

- Jeg har prøvd de fleste trimvarianter, og ramler ut etter en stund. Men danseklassene hver torsdag kveld må jeg bare gå på, sier Jill, som kan røpe at hun har vært innom breakdans som fjortis.

- Men det begynner jo å bli noen år siden det, ler hun.

15-års jubileum og Carola

I mai har Jill vært reporter for Radio 1 i 15 år. Om noen uker skal hun også tilbake til jobb i radiostasjonen, etter snart ett år i permisjon.

- Dette året har jeg forsøkt å ta litt vare på meg selv også. Men det har vært slitsomt å komme i gang etter graviditet. Jeg har vært SATS-medlem lenge – men kanskje mer over i klassen for støttemedlemmer, sier Jill.

- Men nå har jeg blitt flink. Etter jul kom det enkle – men utrolige morsomme – danseklasser på timeplanen. Ikke bare er det gøy, men også slitsomt svett. Ingen tvil om at jeg skal fortsette med dansingen også etter at permisjonstiden er over. Få det på trykk – det forplikter, ler Jill, som legger til at det bare er en ting hun savner på dansen.


- Musikken varierer veldig - og det er bra. Blant annet disco, hiphop, men også svensktopp. Men hvor blir det av Carola - få den dama på banen!

Felix i radio

For snart ett år siden fikk Jill sitt andre barn, lille Alexandra. Fra før har hun sønnen Felix på syv år, som allerede har eget program i Radio 1.

- Felix lurer folk på radio, sier en meget stolt mor, og legger til:

- Radio 1 kommer til å slite med Bottolfsen-familien lenge!

Engasjert

Alexandra, Felix, Jill og samboeren, Leif Harald Mathiesen, bor i Grefsenkollveien – og trives med det.

- Leif Harald er innfødt, mens jeg er integrert inn fra Nesodd-landet. Her er det flott å bo, ingen tvil om det, sier radioreportern som engasjerer seg i nærmiljøet.

- Skulle bare ønske at bydelen tok mer kontroll over utbyggingen. Det popper jo opp blokker overalt, men lite skoler og barnehager, sier Jill, som også selv står i køen.


- Litt av gleden og kosen ved å være i fødselspermisjon blir noe dempet ved å ikke vite noe om man får barnehageplass eller ikke. Jeg skal jo begynne å jobbe om noen uker, og vi får ikke beskjed om vi får plass før til sommeren. Men inntil det får vi tråkle sammen løsninger så godt vi kan. Det blir uansett en nervepirrende tid fremover i påvente av "barnehagedommen", sier Jill.

Fart

Og radioreporteren har også kastet seg inn i fartsproblematikken.

- I Grefsenkollveien, som også er barnas skolevei, kjører mange som griser. Fartsgrensen på 40 km/t blir sjelden overholdt, og jeg har kontaktet politiet flere ganger. Mulig jeg selv snart må trå til med egne fartsaksjoner, sier en kanskje om ikke så lenge aksjonsklar Radio-1 reporter, Jill Bottolfsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...