Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ravi på Grefsen skole med mye moro – Se video!

Hver gang vi møtes på Grefsen skole - med selveste Ravi på besøk. Og med en rektor som er over snittet interessert i musikk. – Jeg blir glad for dager som dette, sier Are Enger.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.04.2016 kl 11:06

GREFSEN: Grefsen skole har hatt et eksklusivt besøk av "hele Norges Ravi" denne uka. I forbindelse med et nytt prosjekt i regi av Rikskonsertene har Grefsen skole og kultursal vært prøvearena for Ravi.

SE VIDEO OVER!

Tre konserter

– I løpet av tre konserter har elever på Grefsen skole tatt del i generalprøven. Ravi har prøvd ut ulike låter, sammensetting og fått respons og tilbakemeldinger fra elevene. På den måten har hver konsert vært preget av en artist som byr på seg selv, som kommuniserer med elevene og som får direkte tilbakemeldinger om hva som var bra og hva som kan endres på, forteller rektor Are Enger.

Han fortsetter.

– Ravi har i løpet av disse dagene på Grefsen skole bevist hvor stor posisjon han har i musikknorge. Elevene ropte Ravi, ville ha autografer og hadde en haug med spørsmål og tilbakemeldinger.

LES OGSÅ: Disse eiendommene ønsker Byantikvaren å verne på nedre Grefsen

Ravi og rektor Are Enger. Foto: GREFSEN SKOLE

Tsjeriåu

Enkelte av sangene ble lagd før barna på Grefsen var født! Likevel synger elevene med.

– Selv om noen på herlig vis tror at "Tsjeriåu" faktisk er "Cheerio" og frokostblanding.

Rektoren fortsetter.

– I tillegg til et musikalsk talent utenom det vanlige og en usedvanlig gjennomtenkt måte å leke med norske ord på, så viste Ravi et enormt potensiale som pedagog. Hans måte å engasjere elevene på, lede dem gjennom musikk og kunnskap på, var forbilledlig.

– Vi på Grefsen er stolte av å kunne gi elevene våre en slik opplevelse og tenker at dette er dager våre elever aldri vil glemme.

LES OGSÅ: Enorm interesse for dette huset - solgt flere millioner over pris

Glad for slike dager

Og rektoren på Grefsen skole er over snittet interessert i musikk.

– Jeg blir glad for dager som dette. Ravi er kanskje den musikkartisten i Norge som har hatt mest å si for det norske språk de siste årene, og ikke minst for den oppvoksende generasjonens forhold til språk og lek med ord. Han er vår tids Alf Prøysen og det fine med Ravi er at, for hver gang du lytter til tekstene hans, så finner du noen nye linjer som sukrer hverdagen.

– At han i tillegg er en tvers igjennom god kar, såm ønskr d beste for våsj og elevne våre, d ær hærli!

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...