Nordre Aker Budstikke

Dansens dag

Rocket frem solen

Ingen ting å si på danseferdighetene til denne gjengen.

- Now, move to the right! And turn, and move to the left! Energinivået var på topp da Dansens Dag gikk av stabelen ved Brekkedammen onsdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.04.2009 kl 14:12

BREKKEDAMMEN: Dansens Dag, med instruktør Leonard Jackson fra treningssenteret Aktivum i spissen, ble onsdag arrangert for tredje gang. 6. og 7. trinn ved syv barneskoler i bydelen var med på prosjektet, som er en del av den lokale satsningen på Den kulturelle skolesekken i Bydel Nordre Aker.

- Det er første gang det har vært så mange med på denne dagen og det er selvsagt veldig hyggelig. I forkant av arrangementet har Leonard Jackson vært rundt på de ulike skolene og danset sammen med elevene. Denne dagen er en helt spesiell avslutning på det prosjektet, sier enhetsleder for kultur i bydelen, Liv Husby.

Dans, dans

På gressplenen, som fortsatt bærer preg av å nettopp ha vært dekket av snø, beveger rundt 400 barn seg til kul musikk. Blant dem er klassevenninnene Ylva, Emma, Hannah, Ida og Cathinka fra Grefsen skole. De synes det er morsomt å være med på Dansens Dag, og at det er gøy å danse sammen.

- Jeg pleier egentlig å danse mest alene jeg, men dette er faktisk skikkelig gøy, smiler Ylva.

- Stortrives!

De fremmøtte elevene, alle med røde t-skjorter for anledningen, ler og koser seg mens solen titter frem blant publikum.

- Det er artig å se på, det må jeg innrømme. Man kan tydelig se at barna stortrives og sikkert litt delilig med noe annet enn en helt vanlig skoledag, smiler en forbipasserede dame.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...