Nordre Aker Budstikke

Sjekk bydelens tilbud til barn og unge innen dans, teater og musikk

Det blir dans av ulikt slag i bydelen i vinter. Foto: BYDEL NORDRE AKER

I slutten av januar og i februar starter flere danse- og teaterkurs for barn og ungdom ved fritidsklubbene i Nordre Aker.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.01.2018 kl 15:37

NORDRE AKER: Har du danseglade unge i huset er dansetilbudene mange i bydelen ukene fremover.

Både på Trikkehallen på Kjelsås og ved Berg gård.

Tikkehallen

– Neste uke starter det to nye kurstilbud i Trikkehallen på Kjelsås: Teaterkurs for 7-10-åringer, og et helt gratis dansekurs for 6. og 7. klassinger. Det blir også flere spennende teaterforestillinger for de minste barna, firster Liv Husby, enhetsleder for kultur ved Ungdomskontoret i Nordre Aker.

Som følge av stor pågang på DramaORama teaterkurs på torsdagene setter skuespiller Caroline Karlsen i samarbeid med Trikkehallen opp et nytt kurs for 7-10-åringer på mandager kl. 15-16.30.

– Oppstart er 22. januar dersom det blir nok påmeldinger. Tirsdager fra 23. januar kl. 15.30-16.30 kan også 6. og 7. klassinger i bydel Nordre Aker melde seg på et helt gratis dansetilbud, som er åpent for alle uansett forkunnskaper og med fokus på kreativ dans, sier Husby.


De første fire gangene er det Berit Lundene fra Panta Rei danseteater som er instruktør, hun ledet danseprosjektet TILT på Trikkehallen i høst.

Fra danseprosjektet TILT på Trikkehallen i høst. Foto: BYDEL NORDRE AKER

– I samarbeid med Den Norske Ballettskole, Nysirkus Pilar og Tomas Mørkrid arrangeres det også kurs i ballett, funkjazz, nysirkus og rollespill. For de musikkinteresserte finnes det bandøving og intrumentalundervisning. Trikkehallen har gjennom prosjektet «Rom for Rap» også etablert et studio for elektronisk musikk, med ungdom som målgruppe, sier Husby.

For mer informasjon og påmelding, se Trikkehallens nettsider.

For de minste blir det i løpet av våren dessuten flere teaterforestillinger. Den første spilles søndag 4. februar, da viser Dukketeateret DIDDI Bukkene Bruse.


Fra øvingsrommet «Lydisolatet» på Trikkehallen. Foto: BYDEL NORDRE AKER

Berg gård

Også i den vestlige delen av Nordre Aker blir det kurs for ban og ungdom.

– Den Norske Ballettskole fortsetter med kurs på Berg gård. For program og tidspunkter, se www.dnbs.no, sier Husby.

Det blir også Danselek for barn og foreldre på Berg gård helgen 10. og 11. februar. Se mer på www.kreativdans.no.

LES OGSÅ:


Musikal på Rønningen folkehøgskole: Kan én person endre verden?

Inviterer til sommerballett i vakre Valdres

Nydalenrevyen: Fra tull og fjas til politisk satire

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...