Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Sjekk hvor gøy det er på loftet!

Det blir moro og rock'n'roll når PLOPP står på scenen. De kommer til Abelloftet i november. PRESSEFOTO

Barnekulturhelgene «Gøy på loftet» på Abelloftet Samfunnshus har mye moro på programmet i høst. I helgen kan de unge lære seg å tegne.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.10.2016 kl 09:02

ULLEVÅL: – Til helgen braker det løs med en ny runde barnekulturhelger under navnet «Gøy på loftet» på Abelloftet Samfunnshus, sier Kjetil Wevling i kulturenheten i Bydel Nordre Aker.

Rockekonsert

Et av de virkelig store høydepunktene på Abelloftet denne høsten blir nok konserten med rockebandet PLOPP lørdag 12. november.

Siden oppstarten i 2010 har bandet spilt over 400 konserter i konserthus, på festivaler, og på turneer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken.

Rockebandet PLOPP. PRESSEFOTO

– De drar fulle hus, og pressen fullroser konsertene hvor musikken, barn og familien er i fokus. Billettsalget går unna, så her er det bare å sikre seg billetter før det er for sent! frister Wevling.

Tradisjonen tro blir det i desember juleforestilling med de morsomme fjøsnissene i Nusse & Gluggen.

LES OGSÅ: Nå henter de deg og kjører deg til snøen og skiløypa

Tegne- og malekurs

– Men først blir det tegne- og malekurs for ungene. Vi starter nå lørdag 29. oktober og kurset går over to helger.

Barna skal få lage stilleben av skumle utstoppede dyr, en fisk som flyr og hodeskaller av dyr som stirrer, ved siden av objekter fra hverdagen, som vaser, glass og mat.

Stilleben er et kunstverk som gjengir objekter i ro, ofte som oppstillinger av hverdagslige gjenstander som enten er fra naturen eller menneskelaget. Tegnet med kull, blyant og akryl på papir og lerret. Kursleder er Cecilia Jiménez Ojeda.

Aktivitetene på Abelloftet koster som vanlig 50 kroner, forteller Wevling.

Hele programmet med informasjon om billetter finner du på www.abelloftet.no.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...