ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Slenger de gamle gutta under bussen, men er ikke muggen og sur

Jørgen Høst, Ole Soo og Erik Solbakken er Morten Ramms «nye» gjeng, og er å se i sesong 2 av «Bordtenniskameratene». Foto: Janina Lauritsen

Den Nordre Aker-bosatte komikeren Morten Ramm er også styreleder og eier av Nieu Scene. Gjeninnføringen av koronarestriksjoner nå før jul bekymrer ham, men han har likevel troen på at det skal gå bra.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.12.2021 kl 12:35

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

TORSHOV/LOFTHUS: Selv omtaler scenen, som holder til i Soria Moria-bygget i Vogts gate, seg som «Norges største mini-humorscene».

– Jeg er ikke så veldig ansvarlig, men jeg er med og driver stedet. Det er stand-up, humor, underholdningsscene for både nye og etablerte komikere og underholdere. Vi har et ekstremt variert tilbud, sier han til Sagene Avis.

– Gamle gutta under bussen

– Hva betyr dette for deg, Ramm?

– Jeg er veldig mye mer opptatt av å lage ting for nye folk enn å være gammel, bitter og sur og hegne om mine gamle venner. Jeg slenger de gamle gutta under bussen og drar opp noen nye. Det er ikke alle nye heller. Det er egentlig bare folk som er morsomme selv.

Komikeren og skuespilleren, som er bosatt på Lofthus i Nordre Aker, understreker at det er viktig å gi folk en sjanse.

ANNONSE

– Du vet aldri hvem som blomstrer mellom asfaltsprekkene, sier Ramm.

Morten Ramm driver Nieu Scene på Soria Moria på Torshov, og merker koronarestriksjonene. Foto: Janina Lauritsen

– Alltid vært en bekymring

Inntektene til Nieu Scene ble i fjor bare en tredjedel av året før. Årsresultatet var også dårligere, men de kom likevel ut av året med positivt resultat, ifølge Proff.

Sagene Avis møtte Ramm torsdag kveld, bare timer etter at regjeringen strammet inn for å begrense omikron-smitte.

LES OGSÅ: Premierevisning på Morten Ramms «Bordtenniskameratene», men kun én avis fikk komme: – Ingen av oss er så veldig opptatt av å prate med VG, Dagbladet og God Kveld Norge

ANNONSE

– Er du bekymret for tiden som kommer?

– Det er alltid en bekymring, det har det vært i to år. Vi følger bare de retningslinjene og det som kommer. Der har vi blitt veldig enkle å ha med å gjøre. Jeg er kanskje en av de enkleste, kanskje den som blir minst muggen og sur. Jeg bare hører på og gjør akkurat det jeg får beskjed om.

– Det er litt kjipt?

– Det er kjempekjedelig, men det er ikke noe jeg får gjort. Jeg fyrer meg opp og irriterer meg over så mye annet, så dette kan jeg ikke... Jeg kan ikke begynne å boble meg opp over covid-19 for niende gang. Det går ikke!

På tross av strengere smittevernregler, kan Nieu Scene fortsette å holde åpent. De har likevel måtte komme med en påminnelse til gjestene om å bruke munnbind og registrere seg.

ANNONSE

– Mingling må dessverre utgå og alle vil få anviste plasser både på arrangementer og i restaurant. Alle våre show vil gå som normalt, skriver de på Facebook.

Nyhetsbrev

Få nyheter fra Nordre Aker Budstikke rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE