Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Snart åpner skøytebanen, og så kommer det en hårete kjendis

Hanne Kristin Rohde og populære Jesperpus. Isdanserne er fra en tidligere Lucia-feiring på Storo. Foto: UTLÅNT

Foreløpig lite naturlig skøyteis rundt omkring, men denne isen er straks klar til bruk.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.11.2016 kl 10:16

STORO: For det er ikke mange steder i Oslo hvor det går å gå på skøyter foreløpig.

– Vi gleder oss veldig til å åpne banen igjen på lørdag, inviterer senterdirektør Unni Merethe Aasgaarad ved Storo Storsenter.

Banen er populær hele året, og fungerer som skatepark når skøytesesongen er over.

LES OGSÅ: Disse jentene skal være så veldig på til lørdag!

Hanne Kristin Rohde og Jesperpus

Men det skjer mer på Storo lørdag. For kattefolket vil nok Jesperpus være godt kjent, han har nesten 60.000 følgere på Facebook.

Hanne Kristin Rohde og populære Jesperpus ved en annen anledning. Begge kommer til Storo lørdag 19. november. Foto: PRIVAT

– Jesperpus, krimforfatter og tidligere polititopp Hanne Kristin Rohde vil også være på plass lørdag for å signere hennes nye bok, forteller Aasgaard videre.

LES OGSÅ: Sjekk hvordan ungdomsskolene i bydelen presterer i nasjonale prøver

Frost

Og så må hun legge til:

– Samme dag har vi også et Frost-arrangement. Vi er heldige som har fått til et samarbeid med Disney om dette, sier Aasgaard.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...