Nordre Aker Budstikke

Snart landskamp. Her sitter støtteapparatet og nyter våren i Nydalen

Støtteapparatet til det australske landslaget i fotball nyter våren på terrassen til Xeast i Nydalen. Foto: PRIVAT

– De kommer rett fra snøvær i England, og synes det er varmt her på terrassen hos oss, sier restauranteier Terje Tuft, som feirer våren med å måke snøen bort fra uteserveringen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.03.2018 kl 07:19

NYDALEN: Det er et snev av vår i lufta, men lite hestehov og hvitveis å spore ennå. Likevel – sola varmer faktisk, og det er noen deilige varmegrader i lufta.

Landskamp

Og de barskeste har kanskje kastet seg over den første "vårfarrisen" eller "vårpilsen" utendørs i hovedstaden allerede. Denne gjengen ved uteserveringen på restauranten Xeast kom langveis fra til Nydalen i ettermiddag. De er her i anledning privatlandskampen i fotball – Norge møter Australia på Ullevaal stadion 23. mars.

– Det er noen som faktisk feirer våren allerede, her på terrassen. Vi har jo måkt unna snøen i forrige uke. Nå begynner det å bli litt varmere og det går an å sitte ute, sier restauranteier Terje Tuft, som fikk noen nye gjester i dag.

– De er fra Australia og England, og skal være her noen dager i forbindelse med at Norge spiller privatlandskamp i fotball mot Australia. De fortalte at de er i støtteapparatet, forteller Terje.

– Og de synes faktisk at det var en veldig bra terrassetemperatur her. Selv kommer de rett fra snøvær i England. Her kaster de jakka i solveggen, og nyter vår i lufta, legger han til.


Norge og Australia har møtt hverandre to ganger tidligere. I 2004 endte det 2-2, mens Australia vant 1-0 i 1997, ifølge fotball.no. Kan det endelig bli en seier denne gangen?

LES OGSÅ:

Rett ved skiltet om at brukerne av skogen ønsker den fri for hundebæsj, lå det en stor klase…

Syns du det er mye snø nå? Det var endel snø før i tiden også. Se dette bildet!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...