Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Stinn brakke og mye MOT på Blindern videregående

800 elever og lærere sammen i anti-mobbekampanje. Superartister krydret med skolens egne store talenter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.03.2015 kl 13:14

BLINDERN/SOGN: Helt fullt i Blindern vidergående-salen, tirsdag formiddag, i anledning MOT-kampanjen. Elever, lærere, rektor, ordfører og presse på plass. I tillegg til ikke mindre enn et par superstjerner bak scenen.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Ordfører Fabian Stang er en populær mann, også blant «kidsa», eller blant «Norges fremtid». Til stormende jubel fra de unge, kom han seg på scenen.

Se film fra MOT-showet på Blindern øverst i saken!

Sjef i eget liv?

– Er dere sjefen i eget liv?

– Lar vi oss styre for mye av hvordan andre vil påvirke oss til å gå kledd og å oppføre oss? Ser det er mange med cap i salen, snudd bak frem. Noen som tør å snu den den riktige veien, det er lenge siden jeg har sett? spurte ordføreren til stor latter
Han fikk også låne en cap, og demonstrerte cap’en rett vei.

Igjen til stor latter fra de fremmøtte.

– Kanskje skulle det vært sånn at vi levde baklengs, at vi startet livet med den erfaringen vi har når vi blir gamle? Men det hadde vel blitt kjedelig.

Se bildeserie fra MOT-showet!

Bry seg

– MOT handler om å tørre å leve og tørre å si nei. Men det handler også mye om det å bry seg, og det å ta vare på de rundt seg, oppfordret Stang.

Etterfulgt av blant annet helt fantastisk sang av Oline Tveiten, til stående applaus blant annet både av rektor Per Erik Skjelbred og ordføreren.

A1-Christian ble dyttet i tisserenna

Dagens store overraskelse var MOT-ambassadør Christian Ingebrigtsen fra A1. Som ikke bare sang seg rett inn i Blindern videregående, men i tillegg fortalte om sin egen barndom, og opplevelsen av å bli mobbet og stå utenfor. Og med klar oppfordring til det å bry seg.

– Det verste var kanskje opplevelsen av å ikke bli invitert, eller inkludert. Men jeg var heldig som hadde venner, og de støttet opp og brydde seg om meg. Å oppleve at noen bryr seg kan bety så utrolig mye for den det gjelder, sa han.
Og med disse Ingebrigtsen-gullkornene til slutt.

– Når en liten gutt som ble mobba på Siggerud, blant annet dytta ned i tisserenna og låst inn i skapet, noen år senere kan være på plakater på jenterom over hele verden – ja da er alt mulig!

Til stor applaus.

Egne talenter

Mer fin sang og musikk ble det. Adeleide Akua Apivi sang Hero og spilte piano, Lars Andreas Bjercke på flygel. Flotte duetter med først Daniel Haavardsen og Oline Tveiten, og senere med Thea Sagen og Oline Tveiten, også med koring fra flinke førsteklassejenter.

Alejandro Fuentes

Det hele ble toppet med også MOT-ambassadør Alejandro Fuentes, som dedikerte Sail Away with me, til lærer Elisabeth. Deretter slo han over til klingende «sørlandsk» og den nye låta «Rå». Og rått låt det!

Se bildeserie fra MOT-showet!

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...