Nordre Aker Budstikke

– Uten penger, ingen korps

– 17. mai uten korps hadde vel vært stusselig? tror Marit Gustavsen i Kjelsås skoles musikkorps og inviterer til loppis til helgen. Den største inntektskilden for korpset.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.05.2018 kl 09:26

KJELSÅS: – Den største og viktigste dugnadsinnsatsen som gjøres, er den enorme innsatsen både musikanter, foreldre og andre frivillige legger ned for å hente inn, pakke opp og og rydde på plass lopper til et loppemarked. Noter, instruksjon og uniformer koster mye penger, så inntektene herfra har stor betydning for korpsets eksistens. Uten penger, ingen korps, og 17. mai uten korps hadde vel vært stusselig? Tror Marit Gustavsen i Kjelsås skoles musikkorps og sikkert flere andre også. Korpset inviterer til loppis på Kjelsås skole - førstkommende helg.

– Dessuten er loppis en fin sosial arena. Det kan komme inn noen hundretusener på ett loppis, vi har to per år. Men dette utgjør bare to tredjedeler av det det koster å drive musikkorps. Resten dekkes inn av kontigent, legger hun til.

Sist korpset var ute på oppdrag, var i den store paraden i Oslo sentrum sist lørdag, i anledning Norges Musikkorps Forbund - se filmsnutten til saken. Da gikk også Uranienborg-korpset sammen med Kjelsås, da Uranienborg av forskjellige grunner ikke kunne stille nok musikanter selv denne dagen. '

– Fine skatter

Tilbake til loppis, loppesjef Ulf Eriksen frister med fine lopper.

– Det har kommet mange fine lopper, så det er absolutt verd å ta turen til Kjelsås i løpet av helgen. Selv om du tror du ikke trenger noe, kan du alltids finne fine skatter som du får lyst til å kjøpe likevel, mener han.


Loppesjef Ulf Eriksen er igang med organiseringen til helgen. Foto: KJELSÅS SKOLES MUSIKKORPS

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...