Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Velkommen til juniorklubb

Fra og med uke 6 åpnes dørene til en rekke barneskoler i Nordre Aker bydel på kveldstid.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.01.2006 kl 12:43

Nordre Aker: - Barn fra 4 - 7. klasse får tilbud om å være med på de spennende kursene vi holder, sier Liv Husby.

Hun har det daglige ansvaret for tilretteleggelsen av juniorklubben. I drøye åtte år har barn i aldersgruppen 9-13 år fått muligheten til å delta på aktiviteter etter skoletid. Husby forteller at klubben er populær:

- Kursene fyller seg fort opp og det blir stort sett fullt. Jeg anbefaler alle å melde seg på tidlig.

Barna kan selv velge blant en rekke kurs, uavhengig av hva slags skole de går på. De mest populære kursene er som regel forskerkurs, rollespill og teaterkurs. I tillegg har de muligheten til å boltre seg på keramikkverksted, tegne- og malekurs eller grafikk. Skolene holder åpent hver kveld fra mandag til torsdag. Kurslederne er enten profesjonelle kunstnere eller andre folk som ønsker å jobbe med barn, gjerne ungdom med interesser innenfor kurs-områdene.

- Vi ønsker å gi et kulturtilbud til barn, og da er det fint å bruke skolene på fritiden. På den måten er barna i vante omgivelser og kan få fullt utbytte av skolen både på dagtid og kveldstid. Barn er veldig aktive, og her kan de finne noe som passer for seg, sier Husby.

Juniorklubben har kapasitet til cirka 130 elever hvert semester. Fordelingen blant jenter og gutter er ganske jevn.

- Guttene er spesielt interessert i de nye forskerkursene. Vi samarbeider med Forskerfabrikken og eksperimenterer blant annet med diverse gasser, sier Husby.

Litt Newton-aktig, blir vi enige om.

- Det er vel flest jenter på tegne- og keramikkursene, men også her stikker guttene innom, forteller Husby.

- Nå kommer tilbudene i løpet av denne uken så da må foreldrene følge med. Kursene starter i uke 6.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...