Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Vi vet hvor påskeharen er

Foto: SiO

Ikke så lenge igjen til påsken: 700 egg ligger klare til å bli jaktet på.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.03.2016 kl 11:32

KRINGSJÅ: Neste onsdag, 16. mars, fra klokken 16.00, blir det påskekrim på Kringsjå, i jakten på påskeeggene.

Studenter, naboer, barn

– Ikke bare for studentene, men også for naboer med og uten barn, inviterer SiO i pressemelding - Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO).

LES OGSÅ: BI-studentene satt fjetret og hørte på supertalentet

Studentene har det moro om dagen, påskeharen også sikkert. Foto: SiO

– Vi kjører i gang påskeeggjakten på Kringsjå studentby med startpistol - eller egentlig er det en start-tute. Alle deltakerne må samles bak et tau for fellesstart, og deretter er det opp til hver enkelt å finne så mange små plastegg som mulig.

LES OGSÅ: Dette med grenser og stedsnavn er ikke så greit. Vet du hvor Arild er?

500 egg

– Dess flere plastegg man finner, jo større er sjansen for å få et godte-fylte egg. Det er også tre godte-fylte giga-egg, ifølge pressemeldingen.

Noen gigaegg blir det også. Foto: SiO

DJ spiller slagere

I tillegg, blir det eggende slagere, med ekte disc jockey på stedet.

– Påskeharen håper å skape steming. Arrangementet er utendørs og varer til alle egg er funnet og til man har fått danset fra seg.

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...