Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Vinn billetter til OverOslo!

Lars Vaular, Karpe Diem, Susanne Sundfør og Lillebjørn Nilsen. Fire av nærmere 30 artister og band som spiller på OverOslo i juni 2016. Foto: PROMO/OVEROSLO

Karpe Diem, Susanne Sundfør, Lars Vaular, Thomas Dybdahl og Lillebjørn Nilsen er bare et lite knippe av artistbuketten som gjester Grefenkollen til sommeren. Nå kan du vinne billetter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.12.2015 kl 11:38

GREFSENKOLLEN: I samarbeid med OverOslo gir vi deg muligheten til å vinne to billetter til én valgfri dag på OverOslo 2016. Festivalen varer fra 22. til 25. juni. (Se program på festivalens nettsider. Oppdateres)

LES OM OVEROSLO 2016: Norges største artister kommer til Grefsenkollen!

KONKURRANSE

Alt vi vil vite er hvilke(n) artist(er) eller band du aller helst ønsker å se på Grefsenkollen.

Thorkild Gundersen og Lars Fosdahl arrangerer OverOslo, og vil vite hvem du aller helst vil høre og se, med byens beste utsikt som kulisse. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– Kanskje er noen av ønskene artister vi allerede er i ferd med å booke til neste års festival? Andre gode tips tar vi med når vi starter planleggingen av OverOslo 2017, sier festivalsjefene Thorkild Gundersen og Lars Petter Fosdahl.

Vinn billetter til OverOslo 2016! Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

SLIK DELTAR DU

Du deltar ved å kommentere navn på din drømmeartist/band til OverOslo i feltet under denne artikkelen.

Du må logge inn med brukernavn fra Disqus, Facebook, Twitter eller Google for å delta. Før jul trekker vi en tilfeldig deltaker som får ta med en venn på valgfri dag på OverOslo 2016. Vinneren blir kontaktet, og offentliggjøres på nab.no i romjula.

(NB! Kommentarfeltet er åpent mellom kl. 06.30 og 23.59)

Her kan du lese mer om OverOslo 2016: De har satt musikk-Norge på hodet

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook, og meld deg på vårt nyhetsbrev, så er du alltid oppdatert!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...