Nordre Aker Budstikke

– Kvaliteten som gjelder

Ansatt Phil Everest og sjefen selv Gary Anderton, i Kaffe og Brød Disen. Foto: LAILA HÅKONSEN

Det popper opp og forsvinner kafeer og butikker i Nordre Aker, men Gary holder koken i Kaffe og Brød.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.08.2017 kl 19:26

DISEN: Lokalavisa ringer Gary John Anderton ganske så tidlig på morgenen, og frykter at kanskje kaffeeksperten ikke har stått opp ennå.

Men joda, han er selvfølgelig i full gang med å lage lekre kaffevarianter til andre, på vei til jobb, skole, eller noe annet.

10 år neste år

Midt mellom borettslag og andre boliger på Disen, driver han kafeen Kaffe og Brød, i Disenveien.

– Hit kommer det folk fra overalt, noen fra Aker sykehus, legesenteret ved siden her, og familier og andre fra alle boligene rundt her.

– Vi har stabilisert oss her nå - til neste år kan vi feire 10-årsjubileum, forteller Gary, som selv feiret 40-årsjubileum denne uka.


LES OGSÅ: Romfolk under Sinsenbrua kastet stein på journalistene

Kvalitet

Hvordan klarer du, i motsetning til flere andre, ligge uttaskjærs de store kjøpesentrene og sentrum, og likevel få butikken til å gå?

– He, he. Ja si det? Det er mye hardt arbeid, mye jobb når man driver for seg selv. Men så handler det vel også om at det må være kvalitet. Det er kvaliteten som gjelder!

Sier kaffeeksperten, selv opplært av norgesmesteren i barrista for 12 år siden. Han bor på Kjelsås med familie, og forteller at han selv drikker all mulig kaffe - Gary har ingen kaffefavoritt.

Det blir også levert bakevarer til kafeen, fra to forskjellige bakerier. I tillegg til at det selges blant annet supper og salater.


LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...