Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kvinnefotballen lar seg ikke stanse

SNØ: Skal mer enn tett snøvær for å stoppe kvinnefotballen, her fra Kringsjå søndag og Lyns Hummelturnering, her Kristina H. Grøndal fra Fyllingsdalen i lilla og Vårin Ness fra Kaupanger i grønt. Foto: ANDREAS KRISTOFFER BERGE/FOTBALLMAGASINET.NO

Mens andre kanskje tenker Kjelsåsrennet denne søndagen i snøværet, så er Lyn i full gang med fotballturnering på Kringsjå.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.03.2015 kl 18:44

KRINGSJÅ: Det er Fotballmagasinet som er på plass på Kringsjå og dekker turneringen - her er flere bilder fra gårsdagen, andre dag av cup'en.

11 innledende puljekamper

Og kvinnfotballen lar seg ikke stoppe og skremme av snøvær.

Fra hjemmesiden til Lyn fotball, står det søndag formiddag.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

- Etter elleve innledende puljespillskamper fredag og lørdag er deltakerlagene i Lyn hummel Eliteturnering plassert i tre nye puljer foran søndagens avslutning. Puljevinnerne Grei, Lyn og Urædd skal kjempe om turneringsseieren og avgjørelsen faller ikke før turneringens siste kamp kl 17.00 søndag ettermiddag, skriver fotballklubben.

Les også: Flere sauer døde etter å ha spist veisalt, her gjør Maridalen elgen det samme

Flyet tok ikke av

- Dessverre ble årets utgave redusert fra ti til ni lag i løpet av noen hektiske morgentimer lørdag. Fortuna hadde satt seg i flyet til Oslo, men uten kaptein kom det aldri noen take-off og Ålesundslaget måtte forlate Vigra med uforrettet sak, står det videre.

Noe hustrige omgivelser

- I de to andre puljene forløp heldigvis kampene problemfritt gjennom dagen, dog i noe hustrige omgivelser. Temperaturen og fuktigheten var imidlertidig hyggelig til å være i februar og de sportslige forutsetningene ble nært ideelle, ifølge klubben.

Se kampoppsett og resultater fra fredagens og lørdagens kamper her.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...