Nordre Aker Budstikke

Ladestasjonen som forsvant

Her var det tidligere ladestasjon, i Grefsenveien ved Grefsenplatået. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Og det er usikkert hvor og når det kommer ny ladestasjon i området. Har du tips til Bymiljøetaten om hvor det passer med en ladestasjon?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.03.2019 kl 14:39

GREFSEN: «Vet dere noe om ladestasjonen som ble fjernet i Grefsenveien (ved Jupiterveien på platået) på fredag? Det har ikke vært varslet på forhånd, og jeg finner ingen informasjon om når den eventuelt kommer tilbake?» spurte en av våre lesere i forrige uke.

Vi sjekket saken og nedleggelsen har sammenheng med trikkeprosjektet i Grefsenveien, der Sporveien er prosjektleder:

– Ladestasjonen for el-biler ved Jupiterveien måtte fjernes fordi den ligger innenfor anleggsområdet der det nå gjennomføres byggearbeider. Ladestasjonen er opprinnelig satt opp av Bymiljøetaten og den blir ikke satt opp igjen på samme sted som før, sier kommunikasjonsrådgiver i Sporveien, Tone S. Tuhus.

Hun legger til:

– Hvorvidt ladestasjonen skal settes opp igjen senere og eventuelt hvor og når dette skal skje, er det Bymiljøetaten som avgjør.


LES OGSÅ: Nå innføres betaling for lading på disse ladeplassene

Ber om tips

Så da kontakter vi Bymiljøetaten for å høre hvilke planer de har for de «forsvunnede» ladestasjonene,

– Vi ønsker å finne en alternativ plassering for disse ladestolpene, men foreløpig har vi ikke funnet et sted som egner seg. Opprinnelig hadde vi planer om å etablere plasser i Lyngåsveien, men det viste seg at fortauet ble for smalt og ladestolpene ville hindret fremkommeligheten for gående, svarer pressekontakt Monica Thorud Olsen.

Hun ønsker gjerne innspill fra leserne:

– Vi tar gjerne imot tips hvis folk har forslag til et sted i området som kan egne seg? Send forslag til postmottak@bym.oslo.kommune.no, oppfordrer Olsen.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...