Nordre Aker Budstikke

Lagkompisene møtte hverandre i finalen

Kjelsåsgutta som møtte hverandre i finalen under årets Elverumscup. Foto: KJELSÅS FOTBALL

Det ble skikkelig lokaloppgjør på Elverum - med Kjelsås og Kjelsås i finalen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.06.2018 kl 08:48

ELVERUM: Klubben og støtteapparatet forteller:

– Det ble et skikkelig lokaloppgjør mellom to Kjelsås-lag i finalen i Elverumsturneringen 2018. De to gutter 14 år-lagene, Kjelsås Vikings og Kjelsås United, storspilte i hver sin pulje i turneringen. Totalt åtte lag var påmeldt i denne årsklassen, foruten Kjelsås to lag, var også Elverum Fotball svart, Elverum Fotball hvit, Vallset IL hvit, Grei SF, Frogner, og Mysen IF/Mysen Høland med.

Fire kamper

Lagene spilte fire kamper før finalen og hvert av Kjelsås-lagene vant alle kampene bortsett fra én, der de spilte uavgjort.

– Det ble en svært spennende finale mellom gutta fra Oslos tak. Etter ordinær tid stod det 1-1, og det måtte ekstraomganger til for å kåre en vinner. Helt på slutten av 2. ekstraomgang kom det avgjørende målet som fastsatte resultatet 2-1 til Kjelsås United over Kjelsås Vikings. Men alle Kjelsås-gutta dro hjem som vinnere i dag.

God mat og sosialt

Men det handler ikke bare om fotball på cup.


– En håndfull engasjerte pappaer står i spissen og sørger for at Elverumsturneringen år etter år blir en suksess for gutter-04. Det et veldig sosialt på Elverum camping der storparten av gruppa holder til i helgen. Det serveres gourmetmat til frokost, lunsj og middag. Man går ikke for de lettvinte løsningene, men lager sunne og gode måltider som samler både voksne og barn. Det er gode barndomsminner og varige vennskap som skapes på slike arrangementer, fortelles det.

Det var flere bydelslag med i Elverumsturneringen - her kan du se alle resultater.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...