Nordre Aker Budstikke

Langt inn marka og der satt spinneren fast i bikkja

Fuglehunden var med på fisketur, og fikk ikke fisk, men derimot en spinner i huden. Foto: PRIVAT/UTLÅN

– Det gikk så fort så vi vet ikke helt hvordan hun klarte de, forteller Kjetil om fisketuren som endte godt til slutt likevel.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.08.2021 kl 09:45

MARKA: Kjetil fra Nordre Aker og turfølget er på en lengre kano- og markatur denne uka, med bikkja.

– Vi hadde fiska - med spinner. Spinneren satt igjen på fiskastanga i kanoen, da vi kom tilbake til land. Vi gikk i land, med bikkja. Så gikk bikkja ut igjen i vannet for å drikke, og klarte på en eller annen måte å vikle seg bort i stanga og spinneren. Det gikk så fort så vi vet ikke helt hvordan hun klarte det, men spinneren satt i hvert fall fast, sier Kjetil, som ikke ønsker etternavnet i avisa.

– Det ble litt småpanisk, langt, langt inni marka med en spinner i bikkja, forklarer han.

En i turfølget har imidlertid tidligere opplevd å få en slukkrok i armen.

– Da gjaldt det å klippe av mothaken og dra det som er igjen av kroken ut andre veien. Vi hadde leatherman, og på den er det en slags tang, og med den fikk vi klippet av mothaken. Hunden var ganske rolig, den. Virket ikke som den hadde noen smerter eller plager med spinneren i det hele tatt, hverken før eller etter den var fjernet, sier han.


Og fuglehunden blir nok med på flere fisketurer fremover.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...