Nordre Aker Budstikke
Annonse: Amfi Ullevaal

Lanserer høyt verdsatte nyvinninger for folk i alle aldre

Restaurantsjef Nina på Burger King Amfi Ullevaal har mange gode dealer å by på, spesielt i helgen!

Visste du at Burger King på Amfi Ullevaal blir et enda bedre sted å være? Nå avslører nemlig hamburgerkjeden siste nytt, som blant annet innebærer gratis is til alle barn. Og i helgen er det prisfestdager!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.03.2018 kl 08:17

AMFI ULLEVAAL: – Vi skal starte med "Barnas dag" to lørdager i måneden, med mye moro for store og små. Blant annet lykkehjul, ansiktsmaling og terning- og tegnekonkurranse, forteller Nina Helen Nilsen, restaurantsjef ved Burger King på AMFI Ullevaal.

Allerede lørdag 17. mars er det premiere på dagen som etter alt å dømme vil fenge bredt.

Oppfordringen fra restaurantsjef Nina er klokkeklar: Møt opp for liv og røre, uansett alder!

Mellom kl. 15 og 17 vil det nemlig foregå populære aktiviteter inne i Burger King-lokalene.

– Alle barn som deltar vil få gratis is i dette tidsrommet. Vi skal også ha en liten stand ute med lykkehjul, der alle som prøver seg kan vinne gavekort og diverse små premier, sier Nina.


Kvalitetsbevisst

Gjestfrihet, kvalitet og renhold er hva kommisjonæren brenner mest for i hverdagen, ved siden av å levere smakfulle måltider.

– Vi kan tilby en liten, men koselig atmosfære i restauranten med 70 sitteplasser og tilgang til lekeland, sier manageren på Burger King.

Restauranten har omlag 70 sitteplasser.

I løpet av 2018 vil hun og merkevaren legge om kassesystemet, for at du, som gjest, skal få oversikt over matutleveringen, på skjerm.


– Det gleder jeg meg enormt til! Vi vil også få en app slik at folk kan bestille og betale via appen. Da vil maten være klar når de kommer for å hente den, sier Nina - og kaster et kundevennlig blikk inn i fremtiden.

– På sikt vil vi også få selvbetjeningskiosker. Dette vil sikre effektivitet og mindre køtid, forteller hun.

Norske råvarer

Den deilige kjøttet du får servert, er på sin side kortreist og ferskt grillet. Så ja, Burger King garanterer en god smaksopplevelse.

– Alle våre burgere blir laget av 100 prosent storfekjøtt. Alt kjøtt flammegrilles på spesielle griller, utviklet for Burger King. Grillprosessen tar mellom 2 og 3 minutter, avhengig av størrelsen på kjøttet,


– Vi har et slagord som heter YOUR WAY. Det betyr at gjestene kan bestille burgerne akkurat slik de ønsker dem, sier Nina - og påpeker at de jobber med lokale leverandører for å sikre at de mottar ferske råvarer.

– Hver dag tilbereder våre medarbeidere sprø og ferdigkuttet salat, kutter modne tomater og løk. Med stolthet serverer vi raskt våre gjester de beste burgerne tilberedt over åpen flamme, samt et mangfold av smakfulle produkter. Akkurat slik de besøkende ønsker det, sier Nina.

Rent og pent

Avslutningsvis skyter restaurantsjefen inn hvor opptatt hun og kollegene er av å levere kvalitet i alle ledd, og viser til de strenge rutinene for mathygienen og renholdet.

– Standard, konsept, service og renhold blir kontrollert tre ganger i året gjennom Burger Kings «restaurant excellent visitprogram», der Burger King Cooperation sender et firma for å sjekke de nevnte punktene, forteller Nina.

LES OGSÅ:


Er Kanwal (54) på AMFI Ullevaal landets mest allsidige Narvesen-kjøpmann?

5 grunner til å besøke AMFI Ullevaals splitter nye sportsbutikk

Burger King på Amfi Ullevaal – Home og the Whooper, og gode opplevelser!

Gå til AMFI Ullevaals nettsider!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...