Nordre Aker Budstikke

Lastebil braste inn i siden på trikken

Politiet har kommet i kontakt med personbilen som står parkert ved ulykkesstedet. Bilen skal ikke være skadet. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Det skal være store materielle skader etter at en trikk og en lastebil krasjet like ved Disen trikkeholdeplass.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.05.2018 kl 18:39

GREFSEN: Politiet melder om hendelsen klokken 12.47.

– Sammenstøt mellom trikk og lastebil i Grefsenveien på Storo. Skal være store materielle skader, men ingen alvorlig personskade. Også meldt om trafikale utfordringer, skriver politiet på Twitter.

Operasjonsleder Tor Grøttum hos Oslopolitiet kan imidlertid opplyse at sammenstøtet har skjedd helt oppe ved Disen trikkeholdeplass.

Lastebilen er kilt fast inntil trikken. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

– Det er en lastebil som sitter fast i trikken, så det har vært et ganske kraftig sammenstøt, sier Grøttum til Nordre Aker Budstikke.


Politiet på stedet kan fortelle at lastebilen skal ha stått parkert langs Grefsenveien, og prøvd å kjøre ut i veien i det trikken kom.

– Trikken kom i full fart med passasjerer og tutet voldsomt før det kom to korte smell. Lastebilen var på samme tid på vei ut i veibanen bak svingen, umulig for trikkefører å se, før ulykken var et faktum, forteller et vitne til Nordre Aker Budstikke.

LES OGSÅ: I juli kan det bli parkeringsforbud på denne strekningen i Grefsenveien

Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Ifølge Grøttum er det ikke meldt om noen alvorlige personskader. Én person har smerter i albuen, mens en annen skal ha fått noe knust glass over seg.


Politiet tvitrer at trikkesjåføren fikk varslet passasjerene før sammenstøtet, slik at ingen falt i trikken.

Som følge av hendelsen er det kø oppover mot Grefsenplatået. Trafikken dirigeres imidlertid forbi i ett felt, opplyser politiet.

Ruter melder at trikkens linje 11 og 12 er innstilt mellom Disen og Kjelsås inntil videre:

– Vi jobber med å skaffe busser til den innstilte strekningen.

Se oppdaterte trafikkmeldinger på Ruter.no.


Leserbilde

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...