Nordre Aker Budstikke

Lastebil rev ned kabler

Ifølge Nordre Aker Budstikkes tipser er det trolig en renovasjonsbil som har revet ned kablene. hendelsen har funnet sted ved Extrabutikken i Maridalsveien på Korsvoll. LESERBILDE

Trolig er det fiberkabler som er revet ned på Korsvoll.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.01.2018 kl 14:02

KORSVOLL: Politiet fikk meding o at en lastebil hadde revet ned luftkabler i Maridalsveien, ved krysset Skjoldveien, klokken 09.09 fredag morgen.

– Vi er der sammen med Infratek, Hafslund, og så er Telenor på vei, sier operasjonsleder Tor Jøkling til Nordre Aker Budstikke like før klokken 10.

Klokken kvart på ti kom følgende melding på Twitter fra operasjonssentralen:

«Maridalsveien ved nr 355. En lastebil har kjørt ned en del ledninger, sannsynligvis fiberkabler, ingen personskader. Politiet er der sammen med firmaer som skal utbedre skadene.»

Det er mange luftkabler langs Maridalsveien på Korsvoll. LESERBILDE

Strøm og fiber

– Det er trolig snakk om både strøm- og fiberkabler. Inntil videre jobbes det med å utbedre ledningene som muligens har røket, sier Jøkling.

Politiet har foreløpig ikke fått beskjed om at noen husstander har mistet verken strøm eller nettforbindelse.

– Hvorvidt kablene har røket, eller bare er revet ned, har jeg ikke oversikt over, sier operasjonslederen.

Klokken 10.04 opplyser politiet at ledningene som har ligget over veien er fjernet, og attrafikken går som normalt. Arbeidet med utbedringer fortsetter utover formiddagen.


– Det vil nok kunne ta litt tid, sier Jøkling.

Mangler nett

Nordre Aker Budstikke-lesere på Korsvoll, Nordberg og Kringsjå forteller at de er uten nett- og tv-tilgang fredag. Trolig er flere tusen abboneneter i Nordre Aker rammet av kabelbruddet. Administrerende direktør i Vikenfiber, som leverer Altibox, og er ett av flere selskaper som er rammet av kabelbruddet, sier signalene neppe er tilbake før sent fredag kveld.

Canal Digitals nettsider viser at de har registrert feil i flere områder på Kringsjå, Korsvoll og Nordberg. Det jobbes med utbedring av feilen.

– Internett og TV er fortsatt nede på Korsvoll. Det har vært nede siden rundt klokken 9.30. Vi har meldt ifra til Vikenfiber, som forteller at det er en fellesfeil, som de holdt på å rette. Men ingenting har skjedd ennå, sier en Korsvoll-beboer i 12-tiden fredag.

hadde du gledet deg til en TV-kveld fredag, må du trolig finne på noe annet. Vikenfiber anslår at nett og TV er tilbake føst sent i kveld. Les mer om det her!


BOR DU I OMRÅDET OG HAR MISTET STRØM ELLER NETT? GI OSS BESKJED PÅ TIPS@NAB.NO!

Kablene ligger på bakken utenfor Extra-butikken på Korsvoll. LESERBILDE

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...