Nordre Aker Budstikke

Bråket fortsetter:

Lederen i Nordre Aker-partiet har fått eksklusjonsvarsel

Leder i Nordre Aker Frp, Arne Østreng, er varamedlem i bydelsutvalget. Her er han fotografert foran bydelens lokaler i Nydalen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Leder Arne Østreng i bydelslaget Nordre Aker Frp har fått varsel om eksklusjon etter skarp kritikk av partiets håndtering av Oslo Frp, melder TV 2.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.12.2020 kl 21:28

NORDRE AKER: Kritikken kom 15. desember. I et brev til Østreng 21. desember framgår det at interimsstyret i Oslo Frp mener hans uttalelser vil kunne ha skadd partiets og partimedlemmers omdømme, skriver TV 2.

Østreng kalte avsettelsen av daværende fylkesleder Geir Ugland Jacobsen «feig» og nedleggelsen av fylkesstyret i Oslo Frp «diktatorisk». Dette førte til at interimsstyret i Oslo Frp nå har åpnet en sak om å frata ham medlemskap i partiet.

1. kandidat Hans A. Kielland Aanesen, 3. kandidat, og bystyrekandidat, Geir Ugland Jacobsen, og 2. kandidat Arne Østreng. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Østreng har fått mulighet til å uttale seg om saken innen 5. januar, men sier til TV 2 at han ikke ser noen hensikt med å gjøre det.

Den Disen-bosatte politikeren er for tiden vararepresentant for Fremskrittspartiet i Nordre Aker bydelsutvalg (BU).

Andre på kort tid

Tidligere i desember ble det kjent at det gikk mot at leder i Oslo Frp, Geir Ugland Jacobsen, ble eksludert fra partiet.

Ugland Jacobsen, som bor på Grefsen, uttalte seg i sommer på en måte som ble oppfattet som et åpent angrep på partileder Siv Jensen. 15. desember ble det klart at sentralstyret i partiet hadde besluttet å ekskludere Grefsen-mannen fra partiet.


– Nå er det nok. Det går en grense, slo Frp-nestleder Sylvi Listhaug fast på en hasteinnkalt pressekonferanse, der hun stilte sammen med partileder Siv Jensen.

Tidligere fylkesleder i Oslo Frp, Geir Ugland Jacobsen, ble eksludert fra partiet tidligere i desember. Foto: Fredrik Hagen/NTB

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...