Nordre Aker Budstikke

Lederskifte i Nordre Aker Høyre

Øivind A. Tandberg (t.v.) blir takket av etter seks år som leder i Nordre Aker Høyre, og gir stafettpinnen over til Erik K. Normann. Foto: Nordre Aker Høyre

Erik Kreyberg Normann tar over stafettpinnen etter Øivind A. Tandberg.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NYDALEN: Onsdag 27. november valgte Nordre Aker Høyre Erik Kreyberg Normann som ny leder i lokalpartiet. Han tar over etter Øivind A. Tandberg, som har ledet partiet de siste seks årene.

– Jeg takker for tilliten og skal gjøre mitt til at Høyre skal sette sitt preg på såvel Oslos som Bydel Nordre Akers politikk! Jeg har i alle fall med meg et meget sterkt lag med mange flinke folk! Takk til Øivind for strålende innsats i 6 år! sier Normann i en uttalelse.

Medlemsvekst

– Som leder av valgkomiteen og avtroppende leder er jeg veldig glad for at Erik takket ja til å stille som leder, sier Øivind A. Tandberg.

Erik K. Normann er ved siden av nyvalgt leder, også Høyres gruppeleder i bydelsutvalget, der partiet har fire representanter, og er bydelens største parti. Han var også Høyres BU-lederkandidat under valget i høst, der Høyre for første gang siden bydelsreformen i 2004 mistet ledervervet, da det ble rødgrønt flertall.

– Jeg overtar en organisasjon i god flyt. Vi har hatt en fin medlemsvekst det siste året, også med mange yngre medlemmer og det er veldig positivt, sier Normann. Høyres bydelsforening i Nordre Aker har nå 264 medlemmer.


Han får med seg et styre med flere profilerte Høyre-navn, og reduser snittalderen ved at tre av styremedlemmene er under 30 år:

Styret består nå ellers av Albert Bolstad som nestleder, BU-representantene Sidsel Kjeldaas Salte og Elisabeth Riksfjord, Nordre Akers eneste bystyrerepresentant, Øystein Sundelin, og Camilla Strandskog, som er møtende vara på Stortinget. Per H. Christiansen, som var BU-leder i perioden 2015-19 ble også valgt inn i styret, sammen med Johanne Marie Haanes fra Ung Høyre, og Sarah Wang. Stig Eide Sivertsen, Lourdes Saint-Pasteur og Evelyn B. Ringen ble valgt som vararepresentanter.

– Vi har fått inn folk med god bredde i alder og bakgrunn, og blir et sterkt styre i bydelsforeningen, sier Normann.

Uten BU-leder

Han takker avgått leder Øivind A. Tandberg for å ha styrket partiet gjennom sine seks år som leder.

– Han har gjort en kjempejobb, og fortsatt det gode arbeidet som også tidligere ledere, som Ellen W. Ronæss og Per H. Christiansen, har gjort før ham. At vi under Øivind har hatt vekst i medlemstallet er veldig sterkt, for det er ingen selvfølge i organisasjonslivet generelt, sier Normann.


At partiet ikke lenger har BU-ledervervet, tror han ikke vil påvirke arbeidet i bydelsforeningen så mye.

– Vi vil jobbe for våre saker, enten vi er i posisjon eller opposisjon. Å ikke ha BU-leder gir oss en friere politisk mulighet til å markere våre standpunkt, sier Normann.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...