Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ledet 2-0 til pause, men så ble det litt småskummelt

Lyn Fotball Damer - som sikret seg tre poeng i første seriematchen 2017.

– En feit dobbeltsjanse i tverra og skudd over tomt mål på retur kunne gjort at det ble poengdeling, forteller Ingvar Graffer fra kampen på Kringsjå.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.04.2017 kl 19:57

KRINGSJÅ: Det var også serieåpning 2. påskedag for 1. divisjon damer. Lyn tok i mot Fart på Kringsjå.

– Kampene mellom Lyn og Fart har alltid vært jevne, men har ofte likevel endt med tre poeng til Oslolaget. Så skjedde også i dag, kampen var jevn innledningsvis men med Lyn i førersetet, oppsummerer Ingvar Graffer i klubben.

Kaptein Benedikte Birkelund jubler etter skåring i serieåpningen 2. påskedag. Foto: Lyn Fotball

Han fortsetter.

– Bakover gir vi bort litt for enkle cornere, noe som er dumt mot et fysisk robust lag fra Hamar. Men på Lyns første corner er det faktisk Lyn som tar ledelsen, når en godt slått corner fra Emilie Closs finner kaptein Benedikte Birkelund, som header inn ledelse 1-0.

Like før pause kommer også en ball i bakrom.

– Camilla Linberg jager og får slått inn foran mål, hvor nykommer Emilia Rudd skårer sikkert, og 2-0 til pause.

Andre omgang

I andre omgang forteller Graffer om et hjemmelag som har kontroll første del.

– Helt til 20 minutter er spilt, da får Fart en redusering. Mål preger kamper, så også i dag. Lynjentene blir stresset, og Fartjentene får energi, og derifra og ut handler det om å sikre ledelsen, oppsummerer Graffer videre.

– Det klarer Lyn med nød og neppe, en feit dobbeltsjanse i tverra og skudd over tomt mål på retur kunne gjort at det ble poengdeling.

I stedet blir alle poengene igjen på Kringsjå.

66 poeng

Trener Glenn Kleven understreker at det skal spilles om 66 poeng i serien i år.

– Sånn sett betyr kanskje ikke tre poeng all verden, men selvsagt viktig med en god start. Viktig også at vi klarer å ta tre poeng i en jevn kamp mot en veldig godt Fartlag, som kommert til å kjempe i toppen hvis de fortsetter som i dag, sier Kleven.

– Jeg synes kaptein Benedikte går foran i krigen i dag, og skårer også et viktig mål, legger han til.

Neste kamp ut for Lyn Damer er borte mot Kongsvinger, neste søndag.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...