Nordre Aker Budstikke

Ledet 2-1 til full tid, så skjedde det mye

Scoring av Linn Huseby i dag, borte mot Klepp. Her fra tidligere anledning. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE/BILLY BONKERS

Det holdt nesten for Lyn-jentene fra Kringsjå, borte mot Klepp. – Vi må bli bedre på å drepe kamper vi leder, oppsummerer klubbens Ingvar Graffer.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.04.2018 kl 18:02

KLEPP: Lyn Damer klinket til i første toppseriekamp, og vant over Røa, 2-1.

Så ble hjemmekampen mellom Lyn og Vif utsatt, på grunn av for mye snø på banen på Kringsjå. Den kampen er satt opp på ny, 2. juni.

1-0 til pause

Andre toppseriekamp for Lyn, ble borte mot Klepp. Klubbens Ingvar Graffer oppsummerer.

– Det var kanskje ikke mange som tippet poeng til Lyn mot hjemmesterke Klepp, men Lyn-jentene viste ingen respekt og tok tidlig ledelsen 0-1 når Vilde Hasund raidet på venstre kanten og Innlegget satte Linn Huseby i målet.

1-0 til gjestene sto seg også til pause.


LES OGSÅ: Lyns Damer har fått ny sponsor

To mål på overtid

Graffer fortsetter.

– Mimmi Løwenius doblet ledelsen på en overgang. Så fikk Klepp en redusering og jaget utligning. Det klarte hjemmelaget, både en og to mål. Så sto det plutselig 3-2 til hjemmelaget istedet.

– Det er veldig surt å miste alle pengene på overtid. Vi gjør en god prestasjon men vi er litt unge i huet og må bli bedre på å drepe kamper når vi leder. Det får vi ta med oss til nok en bortekamp neste helg, mot Kolbotn.

Her kan du se høydepunkter fra kampen, på youtube.


HER KAN DU LESE ALLE KAMPFAKTA - KLEPP - LYN, LØRDAG 14. april 2018.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...