Nordre Aker Budstikke

Store planer her:

Leietagerne er på vei ut, men nå er prosjektet ganske forsinket

Murbygget i Kjelsåsveien, og hvor blant annet både seniorsenteret Kuben 62+ og Kjelsås legesenter har holdt til i flere år. Nå er de på vei ut, men bygget skal likevel ikke rives på en stund. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Og det hvite murbygget på tomta vil trolig ikke rives før til neste år.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.02.2020 kl 09:07

KJELSÅS: Det skal bygges rundt 80 nye seniorboliger i nytt bygg i Kjelsåsveien 114-116. Den gamle villaen på tomta er planlagt tatt ned og flyttet på andre siden av eiendommen, mot Myrerskogveien.

I det hvite murbygget på adressen har i flere år blant annet både seniorsenter Kuben 62+ og Kjelsås legesenter holdt til. Nå må de flytte ut i løpet av mars, bygget skal etter planen rives.

Kuben 62+ har fått leid seg inn i Midtoddveien, ved Trikkehallen, les tidligere sak her.

Legesenteret flytter inn i Frysjaveien 35 - les sak fra denne uka her.

Forsinket

Men nå kan kommunale Boligbygg, som er tiltakshaver, bekrefte at prosjektet er forsinket, blant annet vil riving av det hvite murbygget trolig ikke skje før til neste år:


– Byggene tømmes etter hvert som leieforholdene avsluttes, og det er i dag ikke planer om å leie disse ut igjen, før rivning av murbygget og flytting av villaen, som trolig vil skje før i begynnelsen av 2021, kan kommunikasjonsdirektør Kristin Øyen i Boligbygg Oslo KF fortelle.

Ferdig i 2023

Hun fortsetter:

– Prosjektet er fire til seks måneder forsinket fordi godkjenning av omsorgsboligene fra Husbanken tok noe lengre tid enn planlagt, i tillegg til at oppstarten av forprosjektet ble forsinket på grunn av en klagesak knyttet til tildelingen av oppdraget. Den kommunale budsjettgodkjenningen gjøres to ganger i året, og denne saken kommer derfor tidligst opp til behandling i bystyret i desember. Fremdriften på rivning og bygging er estimert til 24 måneder, slik at ved oppstart i januar 2021, vil bygget tidligst stå ferdig i januar 2023.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...