Nordre Aker Budstikke

Drar i gang ny møteplass for ungdom

Prosjektledere Veronica Rørstad (t.v) og Lejla Smailagic håper ungdom vil være med på prosjektet. Foto: Privat

– Vi ser for oss et lokale som er lett tilgjengelig for ungdommene, både nær kollektive tilbud ungdom benytter, men også nær de gjeldende skolene i bydelen og ellers hvor ungdommene oppholder seg, ifølge prosjektlederne for den nye bydelssatsningen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.12.2020 kl 14:58

KJELSÅS: Veronika Rørstad og Lejla Smailagic er begge prosjektledere for et nytt forebyggende prosjekt for ungdom i bydelen. Og nå ønsker de å samle en gruppe ungdom til å være med i etableringsprosessen, slik at de kan være med på å påvirke og bestemme.

– Vi har et ønske om å rekruttere inn ungdom til å kunne medvirke i etableringsfasen av møteplassen. Vi ser etter ungdommer som er bosatt i bydelen fra 7. - 10. klasse, sier Smailagic.

Hun legger til at det ikke kreves noe som helst annet enn engasjement og lyst til å bli med, og håper både jenter og gutter tar kontakt.

– For oss er det også viktig at vi kan skape et sted som alle ungdom vil ta i bruk.

Lenger ned

Prosjektlederne er begge tilknyttet ungdomshuset Trikkehallen på Kjelsås, men påpeker at de ønsker å lage noe nytt, lenger ned i bydelen. Slik at flere ungdom får tilbud i sitt nærmiljø.


– Vi ser etter lokaler nå, men vi har ikke landet på noe ennå, sier Rørstad.

– Vi ser for oss et lokale som er lett tilgjengelig for ungdommene, både nær kollektivtilbud ungdom benytter, men også nær de gjeldende skolene i bydelen og ellers hvor ungdommene oppholder seg, fortsetter hun.

Lav terskel

Som på Trikkehallen ønsker de også at det skal være lav terskel for å komme innom det nye lokalet. De understreker at lokale og nasjonale restriksjoner om smittevern blir fulgt.

– Gruppen med ungdommer skal speile vårt ønske om at stedet er åpent for alle ideer og muligheter. Ungdommene vil være med i avgjørelser på inventer, aktiviteter og avdekke ungdommens behov. Vi ser for oss sporadiske møter og workshops, forteller Rørstad.

Hun legger til at de vil prøve å komme i gang så fort som mulig og at ungdom som vil være med på prosjektet tar kontakt. De ber ungdom sende en e-post med en kort beskrivelse av seg selv og hvorfor de ønsker å være med på prosjektet.


Interesserte ungdommer kan kontakte lejla.smailagic@bna.oslo.kommune.no eller veronika.rorstad@bna.oslo.kommune.no.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...