Nordre Aker Budstikke

Lette etter innbruddstyv med helikopter

Foto: Christian Fredrik Borg (Illustrasjonsfoto)

Tyven som brøt seg inn i en bil på Ullevål, skal ha løpt fra stedet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.01.2021 kl 07:07

ULLEVÅL: Det var like etter klokken 22.30 fredag kveld politiet ble varslet om hendelsen.

− Vi leter etter en innbruddstyv som har gjort innbrudd i en bil i Eventyrveien, sier operasjonsleder i Oslo-politiet, Gjermund Stokkli, til Nordre Aker Budstikke.

Innbruddet skal ha skjedd i en bil i Eventyrveien.

Politihelikopteret blir brukt i søket etter den angivelige gjerningspersonen.

Usikkert om noe er tatt

Operasjonsleder Stokkli kjenner ikke til om det skal være tatt noe fra bilen.


− Meldingen gikk på at det er gjort innbrudd i en bil og at en person har løpt fra stedet. Vi søker etter personen og får oversikt etter hvert, sier han.

Operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt. Foto: Oslo politidistrikt

Klokken 23.08 melder politiet også om hendelsen på Twitter. De opplyser at de er på stedet med flere patruljer.

Operasjonslederen opplyser at det ikke er gjort funn av verken personer eller gjenstander som kan knyttes til hendelsen. Det er heller ikke avklart om noe er tatt.

− Innbruddet ble meldt av eier, sier Stokkli.


OPPDATERT: Operasjonsleder Cathrine Silju i Oslo-politiet sier til Nordre Aker Budstikke klokken 07.00 lørdag at søket har vært resultatløst.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...